Τετάρτη, Νοεμβρίου 17, 2010

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΝΑΜΝΗΣΗ.

Γράφει ο Άκης Πυρπιλίδης
ΕΙΜΑΙ ΠΕΝΗΝΤΑΡΗΣ. ΖΟΥΣΑ ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ. ΣΧΟΛΕΙΟ; 15 ΚΥΨΕΛΗΣ. ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΕΝΑΝ ΡΑΔΙΩΦΟΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΑ ΜΕΣΑΙΑ ΤΟΝ ''TEENAGERS'' , 2 -807 ΚΑΛΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑΚΙ, ΕΒΓΑΖΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ. 13 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΤΕ ΕΤΣΙ; ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΡΕΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ. ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΠΑΝΩ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΤΑΔΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ. ΜΕ ΠΟΛΥ ΦΟΒΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΡΑΔΙΟΓΩΝΙΟΜΕΤΡΑ ΣΑΡΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙ 12 ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ Ζ- Α.Τ ΚΥΨΕΛΗΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ. ΑΠΟ ΤΗΝ..... ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΝΑΜΕ ΤΣΙΓΑΡΑ,ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΚΑΙ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΣΑ. ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΟΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΑΣ ΕΔΕΙΝΑΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ. ΟΛΗ ΜΕΡΑ.ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΜΕ ΤΑ ΤΡΟΛΛΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΑΜΕ ΠΡΟΚΕΙΡΗΞΕΙΣ. ''ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΑΡ ΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ'', ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΕΙΚΑΤΟ , ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 2 ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ . ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΜΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΦΤΑΝΕ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΑΖΙ. 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΑΡΓΑ, ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΤΙ ΦΩΤΑ ΝΑ ΣΤΡΙΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΥΤΕΙΑ. ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΟ ΘΟΡΥΒΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΠΙΣΤΡΙΕΣ. ΞΑΦΝΙΚΗ ΗΣΥΧΙΑ. ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΚΕΙ. ΚΑΤΣΑΜΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΜΕΤΑ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟΜΑ ΣΤΟΜΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ''ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ''. ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕ ΠΟΛΥΒΟΛΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΣΤΡΙΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΚΑΙ ΕΡΙΧΝΑΝ ΡΙΠΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ. ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΚΕΙ. ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 Η ΩΡΑ. ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΚΕΙ.
ΑΚΗΣ ΠΥΡΠΙΛΙΔΗΣ
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

20 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Οι φασίστες Κουκουζής και Πυρπιλίδης έχουν τώρα και αναμνήσεις από το Πολυτεχνείο και τις μοιράζονται μαζί μας στην προοδευτική ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ και τα δεξιά blogs.
Αλήθεια πως σας διέφυγε η εισαγγελική έρευνα για την σταυροδοσία (http://www.naxos-news.gr/?aid=1835); Ακόμη δεν ανέλαβαν οι άξιοι με τις αξίες και έχουμε εισαγγελικές παρεμβάσεις, εξαναγκασμούς σε παραίτηση συμβούλων ή θα τεθούν εκτός συνδυασμού λόγω ηθικής τάξης.
Το κακούργημα της πλαστογραφίας και της νόθευσης εκλογικού αποτελέσματος από τον πρώην πρόεδρο της τοπικής της ΝΔ (ένας ακόμη άξιος και με αξίες) έγινε τώρα ζήτημα ηθικής τάξης... αχ καμένη Νάξο

Ανώνυμος είπε...

ερχεται η ωρα σου λαμογιο. ρε σεις δε σεβεσται τιποτα ττετοια μερα; γιδοχαροι,βλαχοι; ψευτο συντροφοι της μασας;γιορταζει το πολυτεχνειο και ο ανθρωπος χωρις να πςριφανεβεται για τιποτα μας λεει τις εμπειριες του απο εκεινη την ημερα επωνυμα. χεστηκαμε για τα εκλογικα.

Ανώνυμος είπε...

Για τον ανώνυμο 7:30
Μπορείς να μου αιτιολογήσεις τον όρο "φασίστες" που χρησιμοποιείς για τα δύο άτομα? Από που προκύπτει ότι τα εν λόγω άτομα έχουν το χαρακτηρισμό που τους αποδίδεις? Αν δεν απαντήσεις να ξέρεις ότιθα είσαι τουλάχιστον υβριστής και συκοφάντης.
"ΑΡΑΧΝΗ"

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΗ ΜΠΟΥΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ.
ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΨΕΙ Η ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ.

ΤΕΡΜΑ Η ΜΑΣΑ ΦΙΛΕ. ΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Φασισμος ειναι να βριζεις ανθρωπους ανωνυμα και να βαζεις ταμπελες σε οτι διαφερει απο τις αρρωστες ιδεες σου.
Εσυ ειδικα εισαι και δειλος γιατι την αποψη σου μονο ανωνυμα μπορεις να την εκφρασεις. Σιγουρα θα πιστευεις για τον εαυτο σου οτι εισαι και κριτης των παντων και νομιζεις οτι μ' αυτα που γραφεις στα "δεξια", οπως τα ονομαζεις, μλογκ καλυπτεις την ανυπαρξια σου.
Εισαι αξιολυπητος φιλε 7.30μμ

Ανώνυμος είπε...

Όσα ¨ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ¨κι αν γίνουν δεν μπορούν να γιατρέψουν διανοητικές αναπηρίες και υστερόβουλες πικρίες
Η προσπάθεια πλειοδοσίας για ¨σοσιαλιστική¨ καθαρότητα του 7:30 τον βάζει σε κινδύνους ακραίας ιδεολογικής εκτροπής.Κρίμα γιατί ο προσδιορισμός ¨φασίστας¨ είναι βαρύς και άδικος.Και οι δύο ¨εγκαλούμενοι¨μετά απο 37 χρόνια επώνυμα ανάφεραν (πολύ σεμνά κατά τη ταπεινή μου άποψη) τη κοινωνική στάση τους τη συγκεκριμένη περίοδο.
Το έντυπο που δημοσιοποιεί αριστερή στάση ή θέση αντίστασης σε ένα πανύσχυρο καθεστώς το 1973 δεν μπορεί να προσδιορίζεται σαν ΔΕΞΙΟ.
Δεξιά είναι η νοοτροπία απόλυτης πρόθεσης διαβολής και αδικίας για τους δύο συμπολίτες μας που εκείνη την εποχή επραξαν ότι έπρεπε να κάνει κάθε πατριώτης.
Κρίμα.

Ανώνυμος είπε...

Δημοκρατικότατος ο κύριος 7.30.
Φασίστας ο ένας δεξιός ο άλλος, δηλαδή μόνο όποιος είναι ΠΑΣΟΚ είναι καλός?
Ρε ποιοί μας κυβερνούν τόσα χρόνια

Giorgos_V είπε...

Τι σχέση έχει το Πολυτεχνείο με τις εκλογές? Πρέπει να μάθουμε επιτέλους να ξεχωρίζουμε τα γεγονότα και τις καταστάσεις και όχι να τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Επίσης, αν κάποιος έχει να πει κάτι, να το λέει επώνυμα και όχι ανώνυμα. Η ανωνυμία είναι δειλία.

Ανώνυμος είπε...

Ξεκινώντας από τα γραφόμενα του 9:51μ.μ.:

"Όσα ¨ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ¨κι αν γίνουν δεν μπορούν να γιατρέψουν διανοητικές αναπηρίες και υστερόβουλες πικρίες"

σας υπενθυμίζω κύριοι ότι λόγω υστερόβουλων πικριών (ο ένας ήταν "απλήρωτος" από τον Πολιτιστικό και ο άλλος έχασε την προεδρία της Ένωσης) πήγαν απέναντι στον χώρο που υποτίθεται ότι τους εκφράζει.. καθώς είναι διανοητική αναπηρία όταν διαφωνείς με τα πρόσωπα του χώρου σου, να πηγαίνεις απέναντι σε έναν χώρο που δεν σε εκφράζει ιδεολογικά. Για αυτό άλλωστε τον λόγο έχουν απαξιωθεί τα κεντρικά πρόσωπα του "ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ" στην συνείδηση της κοινής γνώμης, γιατί στην πορεία απέκτησαν την φασιστική νοοτροπία του πολυπράγμωνα περί τα πολιτικά (του ανθρώπου δηλαδή που τα ξέρει όλα και του δικαιολογούνται όλα - ακόμη και ο ορισμός του ως επίτροπος της Ευπωπαϊκής Ένωσης ή η στήριξη και η υποψηφιότητα σε συντηρητικά σχήματα). Ο κόσμος όμως έχει κριτήριο και κρίνει τα πρόσωπα - όπως έκρινε και τον Μαράκη - ξεφτιλίζοντας τον Πυρπιλίδη και μην αφήνοντας τα μορφώματα τύπου συνδυασμού Γρυλλάκη να κατέρθουν καν στις εκλογές. Άλλωστε οι Γρυλλακοστρατοκουκουζηδοσέργηδες δεν είχαν το θάρρος να διεκδικήσουν την ψήφο του Ναξιακού λαού (όπως η Πρωτολάτη στην Πάρο και ο Πάπιτσης στην Σύρο) για να λάβουν την απάντηση που τους αρμόζει (αλήθεια γνωρίζει κανείς αν εκλέχθηκε ο Φουτάκογλου στις εκλογές των ΕΛΜΕ;)... Το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να πανηγυρίζουν αγκαλιά με τον Μαργαρίτη... εδώ όμως είμαστε και θα τα ξαναπούμε σύντομα.

Ανώνυμος είπε...

Πληροφορώ τον 10:23 πως ο ΚΟΥΚΟΥΖΗΣ δεν έχασε την προεδρία της Ένωσης γιατί απλά δεν την διεκδίκησε ενώ εκ των πραγμάτων ήταν ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΙΓΟΥΡΗ η επανεκλογή του.
Είναιπέρα για πέρα ΨΕΜΑ και λανθασμένη προσέγγιση.
Στην τρίωρη συνεδρίαση ΟΛΩΝ των εμπλεκομένων πριν τις εκλογές της ΕΑΣ τον Νοέμβριο του 2003(που συμετείχε το 80% των εκλεγμένων αντιπροσώπων της ΕΑΣ και όχι ΜΟΝΟΝ) έγιναν ΜΕΓΑΛΕΣ προσπάθειες για αλλαγή της στάσης ΚΟΥΚΟΥΖΗ που ήταν κάθετη για μη κάθοδο του στις εκλογές της ΕΑΣ για προσωπικούς λόγους και είχε προτείνει τον τότε αντιπρόεδρο και συνεργάτη του Δ.ΚΑΠΟΥΝΗ
Επειδή στη συγκεκριμένη σύσκεψη συμμετείχαν πρόσωπα που ασχολούνται ακόμα και τιμούν το Δήμο Νάξου παρακαλώ να καταθέσουν την αλήθεια για την συγκεκριμένη συνάντηση γιατί το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.
ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΤΕ ΤΗΣ ΕΑΣ ΝΑΞΟΥ που ήταν στη σύσκεψη και όχι ο σύντροφος Βαγγέλης.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟ ΟΤΙ Ο ΠΙΡΠΙΛΙΔΗΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΚΕ ΚΑΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΨΗΦΟ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΗΘΙΚΟΤΑΤΑ ΔΕΝ ΤΥΠΩΣΕ ΚΑΡΤΕΣ,ΧΑΡΤΑΚΙΑ,ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ,ΔΕΝ ΕΤΑΞΕ,ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΗΔΕΣ,ΣΟΓΙΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΒΑΔΙΣΤΑ ΛΙΓΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΦΙΛΕ 17 Νοεμβρίου 2010 10:23 μ.μ.ΠΟΥ ΕΤΑΞΕΣ ΣΥΡΘΗΚΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΣ,ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ "απλήρωτος" από τον Πολιτιστικό ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΣΑ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΔΗΜΕΑ ΑΙΣΧΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΜΑΡΑΚΗ -ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ- ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΓΙΑ 10 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΔΡΥΜΑΛΛΙΤΗ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ. ΟΤΑΝ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΠΙΡΠΙΛΙΔΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΕΑ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΟΤΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΕ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΠΗΡΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΜΕΤΑ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΑΣΘΜΑΙΝΩΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΙΡΠΙΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΛΑ. ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ; ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΙΡΠΙΛΙΔΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ,ΑΔΕΡΦΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΕΑ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ON CAMERA KAI ΟΠΟΙΟΣ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΟ INTERNET. ΣΣΣΣΣΣ!!! ΗΣΥΧΙΑ ΛΟΙΠΟΝ.

Ανώνυμος είπε...

ε ρε τι γηνετε.γι αυτο φωναζε ο πιρπας αλλα επρεπε να τα πη πριν της εκλογες τι παη με το σταβρο στο χερι?δεν θελη ηθος εδω.αφτος ο λογιστις εχη κατασρεψη κοσμο καο κοσμακι

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΟΥΣ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕ.
ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΑ ΕΓΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΕ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΓΕ ΚΑΝΕΙΣ.
ΑΝΤΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΜΑΡΑΚΗ ΑΛΛΑΖΑΜΕ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Ανώνυμος είπε...

μπραβο πιρπιλυδη που εισουνα τοσο καιρο? και στο πολυτεχνειο? εισαι εσυ μεγαλοσ μαγκασ. αγοραζεισ και πουλασ τοισ μετρητοις. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ. να τζιμπησουμε και κανενα ευρουλακι που το συνηθιζεισ.

Ανώνυμος είπε...

Τι σας εκανε ρε ο ανθρωπος; ειπε τι εζησε λογω ημερας. τουλαχιστον δεν ειναι ψευτοσυντροφος. δεν κολακευτηκε δεν τοπαιξε ηρωας ειπε κατι για τους ηρωες τοτε.τοτε που μαλλον εσυ βυζαινες

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥ ΜΑΡΑΡΓΑΡΙΤΗ ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΑΛΛΑ... ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΑΘΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑ??
ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΜΑΡΑΚΗ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ 2006 ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΜΕΝΗ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΠΟΛΥ ΜΗΝ ΨΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ακόμη δεν ανέλαβαν και άρχισαν τις ανεξαρτητοποιήσεις οι άξιοι με τις αξίες:
http://naxios.blogspot.com/2010/11/blog-post_4664.html

Ανώνυμος είπε...

Γιαννάκη πήγες σχολείο η ακομά?

Ανώνυμος είπε...

Για τον 7:30 και 10:13 που είσαι ο ΙΔΙΟΣ
Φασιστόμουτρο σε ενοχλεί τελικά κάθε αντίσταση που ξεβολεύει εσένα και τους όμοιούς σου.Οι Ελληνικούρες σου και οι φαιδρές σου πολιτικές αναλύσεις είναι εντελώς γραφικές.
Εσύ είσαι φασίστας και κουραραδόμαγγας.
Μπέρδεψες τους Ρηγάδες του 1973 με το Καλαμματιανό προστάτη σου.
Δε σε λυπάμαι.Κρίμα όμως που τώρα (προσωρινά) δεν γίνεται αντάρτικο.Γιατί σε ΞΕΡΩ και θα σε βρώ να σου κόψω εκείνα που δεν έχεις.
Σου απαντάω τώρα γιατί ολη την ημέρα δουλεύω και δε προλαβαίνω να φανταστώ τη φάτσα σου και των ομοίων σου που είναι πάντα προστατευμένη με κουκούλα.
Ούστ βρωμιάρηδες.

Ανώνυμος είπε...

μιλαμε για πολλα γιελια χχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχχχχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
αστο καλο ρε ακη με εκανεσ και γελασα