Τρίτη, Νοεμβρίου 16, 2010

Ερωτήματα για το αποτέλεσμα στο Δήμο Πάρου

Δελτίο Τύπου
Το αποτέλεσμα των εκλογών δεν έχει κριθεί ακόμα, με βάση τα στοιχεία που έχουμε, αλλά κυρίως εκείνα τα οποία δεν έχουμε και που θα αναζητήσουμε στη δικαιοσύνη. Ωστόσο, όλες οι Παριανές και οι Παριανοί, γνωρίζουν τι έχει συμβεί στην Πάρο μας.
Αντιμετωπίσαμε έναν ολόκληρο κομματικό μηχανισμό ΠΑΣΟΚ του οποίου κεντρικές υπηρεσίες στρατεύθηκαν εναντίον μας. Αντιμετωπίσαμε ένα Υπουργείο και μάλιστα το καθ' ύλη αρμόδιο για την ομαλή και δίκαιη διεξαγωγή των εκλογών, το οποίο λειτούργησε σαν γραφείο υποψήφιου Δημάρχου εναντίον μας. O Υπουργός Εσωτερικών Γ. Ραγκούσης, παρά του ότι ουδέποτε τον προκαλέσαμε, παρά του ότι μέχρι και την τελευταία στιγμή προσπαθούσαμε μονομερώς να..... τον αφήσουμε έξω από την τοπική πολιτική αντιπαράθεση για το καλό της Πάρου, ο ίδιος έκανε τα πάντα που μπορεί να φανταστεί ανθρώπινος νους, προκειμένου να εμποδίσει την εκλογή μας. Αντιμετωπίσαμε τον Υφυπουργό - βουλευτή Κυκλάδων κ. Π. Ρήγα ο οποίος λειτούργησε σαν υποψήφιος Αντιδήμαρχος εναντίον μας.

Αντιμετωπίσαμε τον βουλευτή Κυκλάδων κ. Γ. Παπαμανώλη που λειτούργησε σαν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος εναντίον μας.

Χρησιμοποιήθηκε ο μηχανισμός του Δήμου και του Λιμενικού Ταμείου ώστε να παρασυρθούν οι ψηφοφόροι ή να ανταλλάξουν τις ψήφους τους με ρουσφέτια. Δεσμευόμαστε η νομιμότητα αυτών των πράξεων να ελεγχθεί μέχρι τελευταίου ευρώ.

Η λυσσαλέα επίθεση εναντίον μας, δημιουργεί εύλογα ερωτήματα για το πάθος που επέδειξαν οι εμπνευστές της.

Η παράταξη μας "Πάρος ΑΞΙΑ" με νέα και αξιόλογα στελέχη βρίσκεται ήδη στην πρώτη γραμμή μίας νέας προσπάθειας, αναζητώντας καταρχήν δίκαιη απόφαση για το εκλογικό αποτέλεσμα.
Ευχαριστούμε πολύ όλες τις Παριανές και όλους τους Παριανούς που στάθηκαν και στέκονται δίπλα μας, τους εθελοντές μας που βοήθησαν και βοηθούν στη λειτουργία της παράταξης.
Αρχίσαμε μία μεγάλη προσπάθεια αλλαγών των προσώπων στο Δήμο, αλλαγής της νοοτροπίας που κρατά πίσω την Πάρο μας. Αυτή η προσπάθεια βεβαιώνουμε τον Παριανό λαό ότι θα προχωρήσει οπωσδήποτε.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :