Κυριακή, Νοεμβρίου 21, 2010

MΠΑΣΚΕΤ:Ασταμάτητος ο Πανναξιακός, μεγάλες νίκες και σε Γυναικείο - Παιδικό

Ασταμάτητος ήταν χθες ο Πανναξιακός που νίκησε τον Άτλαντα Σαντορίνης με σκορ 125 - 36(!) στο κλειστό του ΔΑΚ. Οι παίκτες του Τάσου Βάβουλα κατάφεραν να πιάσουν πολύ υψηλά επίπεδα απόδοσης, έδειχναν σεληνιασμένοι μέσα στο παρκέ και ικανοποίησαν με την απόδοσή τους τους 300 περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες του σταδίου.
Η τεράστια διαφορά στο σκορ δεν αφήνει περιθώρια για αναλύσεις και σχολιασμούς του αγώνα. Η ομάδα της Νάξου σαφώς ανώτερη, πήρε από την αρχή τα ηνία του παιχνιδιού, επέβαλε τον ρυθμό της και δεν φάνηκε σε καμία περίπτωση να απειλείται από τον αντίπαλό της που δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να αντιδράσει.
Η εξέλιξη του αγώνα επέτρεψε στον προπονητή κ. Βάβουλα να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες του, από τους οποίους δεν υπήρχαν υστερήσαντες.
Ξεχώρισε όμως ο νεοαποκτηθείς Φαρμάκης που σημείωσε 37 πόντους και ψηφίστηκε MVP του αγώνα.
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: Φυρογένης(10π), Καλαβρός(2π), Καζακίδης(6π), Πολύταρχος(22π), Μάκαρης(11π), Βενιέρης(11π), Κλάιντι(3π), Λιαρμακόπουλος(2π), Φαρμάκης(37π), Μυλωνάς(19π), Ματρογιαννόπουλος, Ξυδάς(2π).
ΑΝΤΛΑΝΤΑΣ: Βέλλιος, Χουλιούμης(2π), Παναγόπουλος(3π), Κυριάκος(3π), Αντωνόπουλος(11π), Αργυρός(9π), Μπλέτσας(2π), Γιαννακίδης(6π)

Μεγάλες νίκες
σημείωσαν επίσης και τα άλλα τμήματα μπάσκετ του Πανναξιακού.
Η ομάδα των γυναικών νίκησε 48 - 37 τον Ήφαιστο Σαντορίνης , ενώ στο παιδικό πρωτάθλημα η ομάδα του Σπύρου Μάκαρη νίκησε εύκολα τον Μαρπησαικό με σκορ 63- 25.
Καλύτερος παίκτης του Πανναξιακού ήταν ο Δαμίγος(23 πόντους) ενώ από τον Μαρπησαικό ξεχώρισε ο Σκιαδάς(14 πόντους).
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :