Δευτέρα, Δεκεμβρίου 20, 2010

Και λίγη μπάλα ...

Κανονικά, θα έπρεπε πριν τις γιορτές να είχε ολοκληρωθεί ο 1ος γύρος της Α' κατηγορίας Κυκλάδων, όμως ... κάτι οι απεργίες, κάτι τα απαγορευτικά, πήγαν το πρόγραμμα πίσω, κι έτσι το Σαββατοκύριακο που πέρασε, διεξήχθη η 8η (και προτελευταία) αγωνιστική, ενώ με τον καινούργιο πλέον χρόνο θα ξαναδούμε πρωτάθλημα και την συνέχεια του.
Στα αγωνιστικά, η ισοπαλία του πρωτοπόρου Πανθηραικού στο Καμάρι με τον Ανδριακό (2-2), ήταν το αποτέλεσμα που απασχόλησε τον περισσότερο κόσμο, καθώς η ομάδα της Σαντορίνης δεν κατάφερε τελικά να εκμεταλλευτεί το ρεπό του Πανναξιακού και να αυξήσει την διαφορά στους 5 βαθμούς όπως αναμενόταν. Οι παίκτες του Ανδριακού, παρα την ταλαιπωρία λόγω του κουραστικού ταξιδιού, στάθηκαν εξαιρετικά απέναντι στον Πανθηραικό, και τελικά κατάφεραν να αποσπάσουν το βαθμό της ισοπαλίας μετά από ένα επεισοδιακό ματς, αφήνοντας την..... διαφορά μεταξύ πρώτου (Πανθηραικός) και δευτέρου (Πανναξιακός) στους 3 πόντους. Έτσι, εάν την επόμενη αγωνιστική ο Πανναξιακός (17 βαθμοί) καταφέρει να κερδίσει στη Μήλο (ή όπου αλλού γίνει τελικά αυτό το παιχνίδι) θα πιάσει και πάλι στην κορυφή και στους 20 βαθμούς τον Πανθηραικό, ο οποίος έχει ρεπό, με τις δυο ομάδες να ξεκινούν τον 2ο γύρο ισόβαθμες. Ο Ανδριακός, που παρέμεινε στην 3η θέση με 12 βαθμούς, δεν κινδυνεύει σε καμία περίπτωση, και δείχνει ότι θα αποτελέσει πολύ δυνατό αντίπαλο για όλες τις ομάδες στη συνέχεια
Στην 4η θέση σταθερά ο Νηρέας (10 βαθμοί), που καθάρισε το παιχνίδι που ήθελε έστω και δύσκολα κόντρα στον Παμμηλιακό (1-0), βάζοντας ταυτόχρονα τους Μηλιώτες σε περιπέτειες, ενώ με το εύκολο τρίποντο κόντρα στον Αστέρα την επόμενη αγωνιστική θα βρεθεί στους 13.
Σε ανοδική πορεία ο ΑΟ Πάρου, σκαρφάλωσε αθόρυβα στην 5η θέση με 9 βαθμούς παίρνοντας το τρίποντο σε ένα καθοριστικό εκτός έδρας ματς με την ομάδα της Ίου, ξεμπερδεύοντας ταυτόχρονα με την υπόθεση επικίνδυνη ζώνη και παραμονή. Το 3Χ3 στα τελευταία ματς δείχνει ότι οι Παριανοί πληρώνουν το κάκιστο ξεκίνημα, και σε καμία περίπτωση δεν τους άξιζε η τελευταία θέση της βαθμολογίας μέχρι πρότινος.
Ένα πόντο πίσω τους ο συμπολίτης Μαρπησσαικός (με 8 βαθμούς), δεν κουράστηκε ιδιαίτερα κόντρα στον Αστέρα Κορθίου, αλλά από τα δυο επόμενα εντός έδρας ματς απέναντι σε 'Ιο και την συνέχεια του μισού ημιχρόνου κόντρα στον Παμμηλιακό, θα κριθεί αν θα μπει ή όχι σε περιπέτειες, καθώς το πρόγραμμα του 2ου γύρου φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο.
''Έμπλεξε ο Παμμηλιακός (4 βαθμοί), μετά την ήττα με τον Νηρέα, αν και πάλεψε, έμεινε πρω-τελευταίος και πλέον ελπίζει να είναι έτοιμο το συντομότερο δυνατόν το γήπεδο στη Μήλο, ώστε με την δύναμη της έδρας, να καταφέρει να αποσπάσει θετικά αποτελέσματα στη δύσκολη συνέχεια του 2ου γύρου
Ουραγός η ομάδα της Ίου (με 1 βαθμό), που ελπίζει ότι ακριβώς και ο Παμμηλιακός. Να είναι έτοιμο δηλ το γήπεδο στο νησί όσο πιο γρήγορα γίνεται ... μήπως και τα καταφέρει στα εντός έδρας ματς (τουλάχιστον) του 2ου γύρου.

Αποτελέσματα 8ης αγωνιστικής
ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ - ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ 2-2
ΝΗΡΕΑΣ - ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ 1-0
ΙΟΣ - ΑΟ ΠΑΡΟΥ 0-2
ΚΟΡΘΙ - ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΣ 0-3 α.α.
ρεπό ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ

Βαθμολογία

ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ 20 (22-8)
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ 17 (20-5)
ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ 12 (12-7)
ΝΗΡΕΑΣ 10 (5-7)
ΑΟ ΠΑΡΟΥ 9 (12-8)
ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΣ 8 (8-11)
ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ 4 (7-8)
ΙΟΣ 1 (8-19)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΘ. 0 -

Επόμενη αγωνιστική
ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ
ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΣ - ΙΟΣ
ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ - ΑΟ ΠΑΡΟΥ
ΝΗΡΕΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ

Β.Κ.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

koufales panaxiakoi oloi gia sas doulevoun