Δευτέρα, Ιανουαρίου 17, 2011

Έπιασε κορυφή ο Πανναξιακός!!

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα σκαρφάλωσε ο Πανναξιακός, μετά την εκτός έδρας νίκη του με 2-0 εναντίον του Παμμηλιακού στο ουδέτερο γήπεδο της Πάρου καθώς οι εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί.
Έτσι η ομάδα του Στέφανου Μειμάρογλου μοιράζεται από χθες την πρώτη θέση με τον Πανθηραϊκό ο οποίος είχε ρεπό και δεν αγωνίστηκε, και έχει πολλές πιθανότητες να μείνει μόνη πρώτη την επόμενη αγωνιστική αν η ομάδα της Σαντορίνης χάσει βαθμούς στο πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Α.Ο. στη Πάρο. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Πανναξιακός θα πάρει τους τρεις βαθμούς άνευ αγώνα στο ματς με τον Αστέρα Κορθίου αφού η ομάδα της Άνδρου έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.
Στο αγωνιστικό μέρος οι Ναξιώτες ήταν σαφώς καλύτεροι και με όπλο την καλή αμυντική λειτουργία κατάφεραν να ξεπεράσουν σχετικά εύκολα το εμπόδιο του Παμμηλιακού.
Σε όλη την διάρκεια του αγώνα είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού , έχασαν σωρεία ευκαιριών και ευτύχισαν να σκοράρουν στην εκπνοή μόλις του πρώτου ημιχρόνου με τον Μουμπάρακ.
Η κατάρα των χαμένων ευκαιριών συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος του αγώνα για τον Πανναξιακό που έχασε μάλιστα και δυο πέναλτι!!!! Ένα με τον Ζαφείρη στο 61ο, η μπάλα έφυγε άουτ λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι, και ένα στο 83ο με τον Ν. Κατσάνη, που το απέκρουσε ο τερματοφύλακας.
Δύο λεπτά αργότερα στο ο Ν. Κατσάνης έδωσε μια όμορφη ασίστ στον αδερφό του Γ. Κατσάνη ο οποίος έφυγε μόνος του από τα δεξιά και πλάσαρε εύστοχα τον Μήτση γράφοντας έτσι το τελικό 0-2.
Κορυφαίοι για τους φιλοξενούμενους οι Κατσάνης Γιώργος, Ζαφείρης, Μπελέκου, Μουμπάρακ ενώ για τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο τερματοφύλακας Μήτσης

Παμμηλιακός: (Γκουτζάς) Μήτσης, Καμακάρης Μ., Μάνη, Κουρελής, Σιδερής Β, Κυρίτσης, Καμακάρης Β. (26ο Πουλάκης Β), Παπαδημητρίου Α., Μάλλης, Παπαδημητρίου Στ., Σιδερής Σ.

Πανναξιακός:
(Μεϊμάρογλου Στεφ.) Τζιώλος, Κατσάνης Γ., Γρηγορόπουλος (50ο Πολυκρέτης Μ), Χαμηλοθώρης, Κατσάνης Ν., Ζαφείρης (87ο Πολυκρέτης Κ.) , Μουμπάρακ, Μπελέκου, Σουσούνης, Αγγελής, Κατσούλης Α (36ο Βασαλάκης Γ.)

Τα αποτελέσματα της.... 9ης αγωνιστικής

Μαρπησσαϊκός – ΑΣ Ιου 3-1

Ανδριακός – ΑΟ Πάρου 0-1

Παμμηλιακός – Πανναξιακός 0-2

Νηρέας – Αστέρας Κορθίου 3-0

Ρεπό: Πανθηραϊκός

Η Βαθμολογία
Πανναξιακός 20 8 6 - 2 - 0 22 - 5 17


Πανθηραϊκός 20

Μαρπησσαϊκός 14

Νηρέας 13

ΑΟ Πάρου 12

Ανδριακός 12

Παμμηλιακός 4


ΑΣ Ιου 1

Αστέρας Κορθίου 0
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :