Κυριακή, Ιανουαρίου 23, 2011

Ωραίο θέαμα σε...άδειες εξέδρες!!!!!

Χορταστικό θέαμα πρόσφεραν για άλλη μια φορά τα κορίτσια του ΑΟΝ Πανναξιακού στους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν χθες στο κλειστό του ΔΑΚ Νάξου.
Η ομάδα του Μπάμπη Καλογιαννίδη ήταν σαρωτική, με πολύ καλό σέρβις, απροσπέλαστο μπλοκ και υποδειγματική υποδοχή, χρειάστηκε μόνο 64 λεπτά για να κάμψει με 3-0 σετ την αντίσταση του αήττητου μέχρι πρότινος Ήφαιστου Σαντορίνης.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ήταν η πρώτη φορά φέτος που ο Πανναξιακός έπαιξε με όλα του τα αστέρια καθώς εκτός της Γκόρτσανιουκ στην σύνθεσή του υπήρχε και η Σαρρή που δεν είχε αγωνιστεί την περασμένη εβδομάδα με το Νεώριο.
Τα σετ :25 – 12 , 25-08, 25-14
Κορυφαίες της αναμέτρησης οι Αξαοπούλου, Σκούνα, Γκόρτσανιουκ,και Σαρρή.
Αυτό όμως που ήταν χθες λυπηρό και απογοήτευσε παίκτριες και διοίκηση ήταν η εικόνα της άδειας εξέδρας. Όπως έχουμε γράψει από την αρχή της σεζόν, η άνθρωποι του ΑΟΝ Πανναξιακού έχουν κάνει μια τεράστια προσπάθεια και έχουν δαπανήσει μεγάλα χρηματικά ποσά για να φτάσουν την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Οι παίκτριες παίζουν βόλεϋ υψηλού επίπεδου, κάτι πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της Νάξου και των Κυκλάδων. Εκτός από την γυναικεία ομάδα υπάρχουν και οι μικρές ομάδες - νεανίδες, κορασίδες - και οι ακαδημίες από τις οποίες θα βγουν οι αυριανές αθλήτριες.
Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο αθλητισμός δημιουργεί τα καλύτερα πρότυπα για τα παιδιά μας και για την κοινωνία μας γενικότερα, είναι αναπόσπαστο στοιχείο του πολιτισμού μας.
Γι αυτούς τους λόγους ο κόσμος πρέπει να έρθει στο γήπεδο( η είσοδος είναι δωρεάν δεν υπάρχει εισιτήριο), να χειροκροτήσει τις αθλήτριες, να στηρίξει τις προσπάθειες της διοίκησης και να δώσει ώθηση και κίνητρο στα νέα παιδιά να ακολουθήσουν αυτόν τον δρόμο.

Πανναξιακός:
Γκόρτσανιουκ, Σκούνα, Φραγκίσκου, Σέργη (Λίμπερο), Καπαρέλη, Αξαοπούλου, Σαρρή και Φάρκωνα.
Ηφαιστος: Δαρζέτα, Φύτρου, Μηνδρινού, Ζαχαροπούλου (λίμπερο), Σερασκιέρη, Καρκιδώνη, Ρικάρη, Δαλμύρα, Ξαγοράρη, Κελίδη και Πρέκα
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :