Δευτέρα, Ιανουαρίου 17, 2011

Σύγχρονοι δρόμοι στη Νάξο!!!!

Η συγκεκριμένη φωτογραφία που βλέπετε είναι από τον δρόμο που συνδέει το Φιλώτι με τον Καλαντό. Μας την έστειλε το φιλικό fileleutheros.pblogs.gr .
Τα σχόλια δικά σας Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

KAI POY THN BRHKE RE NAXOSFAN O MEUYSOS APO THN NIKAIA TH FVTO APO TON KALANTO

kallitzakis είπε...

Αξιότιμε κύριε: Προφανώς δεν είδατε καλά στην φωτογραφία ότι έχει την υπογραφή ενός επαγγελματία φωτογράφου της εφημερίδας που εργάζομαι (ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΡΟΥ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ). Aκόμα, σας διαφεύγει το γεγονός, ότι ως επαγγελματίας δημοσιογράφος με 25 ετών ένσημα, έχω το δικαίωμα στις Κυκλάδες που ζω να μπορώ να βρίσκομαι σε κάθε νησί για οποιοδήποτε ρεπορτάζ φρονώ ότι μπορώ να πουλήσω σε ΜΜΕ των Αθηνών. Σας επισημαίνω ότι το περασμένο Π/Σ/Κ βρισκόμουν στο νησί σας για ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού των Αθηνών για τις Α.Π.Ε. στις Κυκλάδες.

Τέλος, με κάθε τρόπο εκπλήσσομαι για τον χαρακτηρισμό σας "ο μέθυσος από την Νίκαια" και αυτό διότι ως ΑΝΔΡΑΣ, γνήσιος Πειραιώτης, φρονώ ότι δεν αντέχει ως μία πολιτική αντιπαράθεσεση. Σας σημειώνω δε, ότι αλκοόλ έχω να πιω πάνω από ένα ποτίρι, εδώ και χρόνια, και μάρτυρες μου όλη η Πάρος. Προφανώς, από λαθεμένη πληροφόρηση, κάνατε κακή εξήγηση της φωτογράφησης και της εργασίας που ζω την οικογένειά μου. Εύχομαι η εργασία σας να σας επιτρέπει να γράφετε όλα τα παραπάνω!

Ανώνυμος είπε...

επαγγελματίας δημοσιογράφος xaxa ως ότι;

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΞΕΦΤΙΛΗΣΕ ΜΑΣ. ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΕΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΜΕΛΑΝΩΝ ΠΟΥ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 7 ΜΗΝΕΣ. ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΒΙΑΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕ.