Δευτέρα, Ιανουαρίου 10, 2011

Βασιλική Πρωτοχρονιά έκανε ο κ. Πάγκαλος!!!!

Στη βασιλική σουίτα του King George έκανε Πρωτοχρονιά ο Θεόδωρος Πάγκαλος...
Μπορεί μαζί να τα φάγαμε, αλλά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος έκανε ρεβεγιόν πρωτοχρονιάς στη βασιλική σουίτα του πολυτελέστατου ξενοδοχείου «King George Palace» με την οικογένειά του.
Την αποκάλυψη έκανε η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», συμφωνα με την οποία ο κ. Πάγκαλος άλλαξε το χρόνο στην πιο ακριβή σουίτα του ξενοδοχείου (5.400 ευρώ τη βραδιά), οι ιδιοκτήτες του οποίου έχουν εκκρεμότητες με το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία
Η εφημερίδα η οποία επικαλείται έγγραφα από το ξενοδοχείο αναφέρει ότι ο Πάγκαλος απόλαυσε το πρωτοχρονιάτικο δείπνο του ξενοδοχείου το οποίο κοστίζει..... 380 ευρώ το άτομο και αποτελείται εκτός των άλλων από ποταμίσιες καραβίδες, χαβιάρι και αστακό και φυσικά σαμπάνια.

Μάλιστα δυο τινα είναι τα πιο πιθανά. Είτε η σουίτα ήταν δώρο του ξενοδοχείου προς τον κ. Πάγκαλο είτε την πλήρωσε ο ίδιος. Όποιο από τα δυο κι αν ισχύει ωστόσο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης μεσούσης μιας τέτοιας οικονομικής κατάστασης με αυτό τον τρόπο προκαλεί.

Να αναφέρουμε ότι η σουίτα καταλαμβάνει όλο τον ένατο όροφο του ξενοδοχείου, είναι 350 τμ, έχει δυο κρεβατοκάμαρες, πισίνα, τζακούζι και θέα στον Παρθενώνα!

Τελικά μπορεί να τα φάγαμε μαζί, αλλά μόνο ένας γιόρτασε την Πρωτοχρονιά στην βασιλική σουίτα του King George...
Β.Κ. απο aek365.gr
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :