Σάββατο, Φεβρουαρίου 12, 2011

Και τώρα φουλ για Α2

Με απόφαση που εξέδωσε το ΑΣΕΑΔ χθες Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου δικαίωσε τον Πανναξιακό στην υπόθεση μηδενισμού της γυναικείας ομάδας βόλλεϋ του συλλόγου για το πρωτάθλημα των Κυκλάδων.
Μετά από αυτήν την εξέλιξη λοιπόν θα επιστραφούν στον Πανναξιακό οι -3 βαθμοί που του αφαιρέθηκαν από την ΕΟΠΕ. Αυτό φυσικά δημιουργεί νέα δεδομένα στο πρωτάθλημα Κυκλάδων και η Ομάδα της Νάξου γίνεται τώρα το πρώτο φαβορί για την άνοδο στην Α2!!!!
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα απ' την αρχή για να καταλάβετε κι εσείς τι έχει συμβεί.
Ο Πανναξιακός από την αρχή της σεζόν είχε δηλώσει ότι θα.... συμμετέχει στο πρωτάθλημα Βόλεϋ Κυκλάδων με όλα τα γυναικεία τμήματα(Γυναίκες, κορασίδες, νεάνιδες, παγκορασίδες)
Λόγω του ότι το πρόγραμμα των παγκορασίδων είχε κάποιες ανωμαλίες, έβγαινε ανά αγωνιστική και εβδομάδα, η διοίκηση αντιμετώπιζε τεράστια προβλήματα και αποφάσισε να αποσύρει την ομάδα από το πρωτάθλημα των παγκορασίδων με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί από την ΕΟΠΕ....το γυναικείο τμήμα με -3 βαθμούς!!!!
Ήταν μια άδικη απόφαση που απογοήτευσε τους ανθρώπους του Πανναξιακού οι οποίοι έχουν ως στόχο φέτος την άνοδο του γυναικείου Βόλλεϋ και έχουν δαπανήσει τεράστια ποσά για μεταγραφές.
Το αγωνιστικό μενού έχει σήμερα δυο παιχνίδια βόλεϋ στο κλειστό του ΔΑΚ Νάξου.
Πανναξιακός - Φιλώτι 15.00μ.μ. (κορασίδες)
Πανναξιακός - Φιλώτι 17.00μ.μ.(γυναίκες)
Ενώ αύριο στο ίδιο γήπεδο στις 12.οο το μεσημέρι οι νεάνιδες του Πανναξιακού θα αντιμετωπίσουν την αντίστοιχη ομάδα του Φοίνικα Σύρου.
Πρόκειται για ένα παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα αλλά και αποθέωσης των νεαρών αθλητριών καθώς η ομάδα της Νάξου δυο αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος είναι ήδη πρωταθλήτρια διατηρώντας το αήττητο και χωρίς να έχει χάσει ούτε ένα σετ!!!!
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :