Τετάρτη, Φεβρουαρίου 23, 2011

Π.Α.ΜΕ......Δημαρχείο;;;

Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου, όπως πολύ σωστά λέει κι ο θυμόσοφος λαός μας.
Για άλλη μια φορά οι κινητοποιήσεις που διοργάνωσαν από κοινού φορείς, κομματικές οργανώσεις και τα συνδικάτα της Νάξου στιγματίστηκαν από την κόντρα μεταξύ του Π.Α.ΜΕ και των άλλων αριστερών οργανώσεων. Για άλλη μια φορά οι λιγοστοί άνθρωποι που κατέβηκαν να διαδηλώσουν κατά της κυβέρνησης και των σκληρών μέτρων, ήταν διαιρεμένοι σε δυο στρατόπεδα. Πολλά από τα μέλη του εμπορικού συλλόγου είχαν μπερδευτεί και δεν γνώριζαν πoια πορεία πρέπει να ακολουθήσουν με αποτέλεσμα να γυρίσουν στα σπίτια τους!
Τα μέλη του Π.Α.ΜΕ Νάξου συγκεντρώθηκαν στις 11.00 π.μ στην κεντρική πλατεία της Χώρας και πραγματοποίησαν πορεία προς την πλατεία Πρωτοδικείου(?)
Την ίδια ώρα ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος, μέλη αριστερών οργανώσεων, το Σωματείο των Εργαζομένων στο δήμο Νάξου, δάσκαλοι και καθηγητές συγκεντρώθηκαν έξω από το Νοσοκομείο και μοίρασαν φυλλάδια και φέι βολάν στα διερχόμενα αυτοκίνητα.
Αμέσως μετά ξεκίνησαν την δική τους πορεία που είχε διαφορετικό προορισμό. Φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης, του ΔΝΤ, και.... των δημοσιογράφων, κατευθύνθηκαν προς το Δημαρχείο Νάξου. Φρόντισαν όμως πρώτα να περάσουν από την πλατεία Πρωτοδικείου όπου είχε καταλήξει η πορεία του ΠΑΜΕ, προσπαθώντας μάλλον να τους πείσουν για κοινή συμπόρευση.
Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι πολλά εμπορικά καταστήματα στην Χώρα και σ' ολόκληρη τη Νάξο παρέμειναν σήμερα κλειστά, όχι όμως και τα μεγάλα Σούπερ Μάρκετ, τα οποία απ' ότι φαίνεται δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα οικονομικής κρίσης.
Η Ελλάδα διέρχεται την πιο κρίσιμη ίσως περίοδο της σύγχρονης ιστορίας της και οι σημερινές κινητοποιήσεις πρέπει να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στους κυβερνώντες .
Πρέπει επιτέλους να σοβαρευτούμε όλοι μας, διότι η αφύπνιση του κόσμου και ο συλλογικός αγώνας είναι ο μόνος τρόπος αντίδρασης.









Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

6 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

...ωραιοι οι εμποροι!!!
μου αρεσει που διαμαρτυρονται καθε μερα (εχοντας δικιο βεβαια)για ολα τα δεινα που εχουν γινει και θα γινουν στον κλαδο τους...και σημερα ηταν 3 και ο κουκος στην (υποτιθεμενη) συγκεντρωση τους!!!
Ασε που οι μεγαλεμποροι ηταν ολοι τους ανοικτα!!....και το προεδρειο του συλλογου κυνηγουσε τα μαγαζακια να κλεισουν, προκειμενου να φανει στην παπαβασιλειου και στην πλατια νεκροταφειου το μεγεθος της απεργιας!!!

ΧΕΣΕ ΘΕΑΤΡΟ, ΚΑΤΟΥΡΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!!!
που ελεγε ο συγχωρεμενος ο παππους μου!!!

#αριστεροχειρας#

Ανώνυμος είπε...

Συντονισμός ανύπαρκτος, ενημέρωση ελάχιστη, προγραμματισμός του ποδαριού. Όσοι άνοιξαν σκέφτηκαν πως θα τα 'κονομήσουν αφού άλλοι ήταν κλειστοί... Όταν θα κόψει κι άλλο η πείνα και τα λουκέτα γίνουν πιο πολλά τότε θα δεις συμμετοχή... εώς τότε... καλή δύναμη!

Ανώνυμος είπε...

Το είδαμε και αυτό στην Νάξο , το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου σε κοινή συγκέντρωση με τους αναρχοαυτόνομους που μέχρι εχθές στην τελευταία γεν. συνέλευση του Εμπορικού τους έβρισαν και έβγαλαν δισέλιδη ανακοίνωση και τους τα έχωναν. μπράβο στην πρόεδρο που σέρνε τε από τους αναρχικούς .

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στο προεδρείο του εμπορικού που για μια ακόμα φορά έβαλε πλάτη στους μεγαλέμπορος της Νάξου,βγήκαν και έκλεισαν τα μικρομάγαζα και δώσανε μια καλή ημερίσα είσπραξη στους ΒΙΔΑΛΗ,ΚΟΥΤΑΛΙΕΡΗ,ΝΤΙΑ,ΖΟΥΜ.
όπως κάνουν όλο τον χειμώνα με το ωράριο που έβγαλαν στα μέτρα των παραπάνω.

Ανώνυμος είπε...

kai i plaka einai oti to proedrio tou eborikou efyge me amaxi........

Ανώνυμος είπε...

oute kan sto kopo na perpatisoun!!ou ou ou re re