Κυριακή, Φεβρουαρίου 13, 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ

Είναι πλέον φαινόμενο των καιρών μας η δυνατότητα ανωνυμίας που παρέχουν τα ιστολόγια να τα έχει καταστήσει οχυρό όποιου θέλει να εκτοξεύσει με ασφάλεια ανακρίβειες και ψεύδη. Την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011 αναρτήθηκε ανώνυμο δημοσίευμα στο blog “ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΟΛΛΕΥ”, το οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ επιβεβαιώνει τον τίτλο του, ήτοι: «Μια ιστορία που μοιάζει με παραμύθι !!». Με τη διαφορά ότι δε μοιάζει με παραμύθι αλλά εν πολλοίς είναι, και θα το ζήλευε και ο Αίσωπος. Ειδικά ο τρόπος με τον οποίο ο ανώνυμος συγγραφέας παρείσφρησε στα άδυτα των συνομωτικών συνομιλιών μας με τον -όπως γράφεται στο δημοσίευμα- "Μεγάλο Βεζίρη" ο οποίος υποχθόνια μας πατρονάρισε, τάχα, για το πώς θα κινηθούμε στην ιστορία με την άδικη αφαίρεση των τριών βαθμών από τη γυναικεία ομάδα του..... Σωματείου μας. Είναι αστείο!
Σκοπός μας στην άνω τοποθέτηση μας περί ψευδών πληροφοριών της παραπάνω ανώνυμης δημοσίευσης προφανώς δεν είναι η προστασία από μέρους μας της ηγεσίας της Ε.Ο.ΠΕ. Στην όλη προσπάθεια που καταβάλαμε με σκοπό να ακυρωθεί η καταδικαστική απόφαση της Τ.Ε. Κυκλάδων δεν δεχθήκαμε τη βοήθεια κανενός. Όπλα μας ήταν ο Νόμος και η εφαρμογή του αλλά κυρίως η πεποίθησή μας ότι οι αγώνες και τα πρωταθλήματα κερδίζονται στο παρκέ και όχι στα γραφεία. Το άνω δημοσίευμα περιέχει ψεύδη και ανακρίβειες τα οποία δεν αντιλέγουμε ότι μπορεί να οφείλονται σε «χαλασμένο τηλέφωνο» κάτι που προκύπτει και από τον τρόπο με τον οποίο ο συγγραφέας εξέθεσε το πώς φθάσαμε στο σημέιο να αφαιρεθούν οι περιβόητοι τρεις βαθμοί. Αν θέλει κάποιος να μάθει μπορεί να ρωτήσει τους εμπλεκόμενους κι όχι να «κρυφακούει».
Είναι προφανές ότι αφορμή του ανωνύμου δημοσιέυματος ήταν η έριδα κάποιου με την ηγεσία της Ομοσπονδίας. Ωστόσο επειδή εμείς αποτελούμε αθλητικό σωματείο με ιστορία 51 ετών και όχι το πολιτικό «τσουτσέκι» κανενός θέλουμε να βάλουμε φρένα σε όσους προσπαθούν εν αγνοία μας, να μας χρησιμοποιήσουν ως δεκανίκια στις μικροπολιτικές τους ορέξεις να γίνουν Βεζύριδες στη θέση του –όπως λέει το δημοσίευμα- «Μεγάλου Βεζίρη». Επίσης προκαλούμε τον ανώνυμο συγγραφέα να αποκτήσει το θάρρος της γνώμης του και να βγει από το καβούκι της ανωνυμίας. Δεν βλάπτει και λίγη αξιοπρέπεια.
To βόλλεϋ στις μέρες μας είναι βαθιά «άρρωστο» και δημοσιεύματα αυτού του είδους αποτέλεσμα θα έχουν μόνο να το αποτελειώσουν. Ας αφήσουν κάποιοι τους αθλητές να αγωνίζονται και να σταματήσουν τα παιχνίδια που βαραίνουν τις πλάτες τους.

Νάξος, 13.02.2011
Το Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο.Ν.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Re ti asxoleiste me ta gatakia? o vlakas me to blog vgazei ta koblex tou.Oi psolies sto gipedo einai ametrites.