Σάββατο, Φεβρουαρίου 26, 2011

Ανίκητες οι νεάνιδες του Πανναξιακού κέρδισαν και τον Πολυκράτη Σάμου!!!!

Οι μικρές του Πανναξιακού έχουν αποδείξει ότι φέτος μπορούν να πετύχουν πολύ μεγάλα πράγματα και οδεύουν πλέον για ρεκόρ γκίνες αήττητου, χωρίς να έχουν χάσει ούτε ένα σετ.
Με το καθιερωμένο 3 -0 νίκησαν χθες το απόγευμα στο σπίτι του βόλεϋ στην Παιανία και τον Πολυκράτη Σάμου στον πρώτο αγώνα μπαράζ της Ζ' περιφέρειας, και συνεχίζουν την τρελή τους πορεία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος!
Οι Ναξιώτες της Αθήνας καλούνται να πάνε στο γήπεδο την Κυριακή(12.00 το μεσημέρι) και να στηρίξουν την ομάδα μας σ' αυτήν την ιστορική προσπάθεια.
Η ομάδα της Τζούλια Μπορίσοβα ξεπέρασε γρήγορα το αρχικό άγχος που κατέβαλε τις αθλήτριες λόγω του μεγέθους της αίθουσας και της άγνωστης έδρας, επέβαλε τον ρυθμό της και πήρε προβάδισμα στο σκορ το οποίο κράτησε και μέχρι το τέλος.
Στο μόνο σημείο που αντέδρασε ο αντίπαλος ήταν στο.... πρώτο σετ όταν κατάφερε να μειώσει από 11 -3 σε 11- 10. Τότε ανέλαβαν δράση οι Καπαρέλη - Βασιλάκη, με τα μοναδικά τους σέρβις, που είναι φέτος και το όπλο της ομάδας, επανέφεραν την τάξη. Πολύ καλές και οι Σκούνα - Αξαοπούλου με απροσπέλαστο μπλοκ και καταπληκτικά τελειώματα.
Με λίγα λόγια, ο Πανναξιακός επικράτησε σχετικά εύκολα του αντιπάλου του και το παιχνίδι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως μια καλή προπόνηση εν όψη του Κυριακάτικου αγώνα - τελικού κόντρα στον Νηρέα Χίου. Με νίκη θα κατακτήσουν το Πρωτάθλημα Ζ' περιφέρειας και θα αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στη εξάδα για την διεκδίκηση του Πρωταθλήματος Ελλάδος.
Τα σετ 25 - 19, 25 - 17, 25 - 10.

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :