Κυριακή, Φεβρουαρίου 27, 2011

Πρωταθλήτριες στις καρδιές μας!!

Την δεύτερη θέση κατέκτησαν τελικά οι νεάνιδες του Πανναξιακού, στους αγώνες μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή της Ζ' περιφέρειας. Στο κρισιμότερο παιχνίδι της χρονιάς έκαναν την χειρότερη φετινή τους εμφάνιση και έχασαν, σήμερα το Μεσημέρι, από τον Νηρέα Χίου με 3- 2 σετ.
Η αλλαγή του προπονητή Μπάμπη Καλογιαννίδη λόγω προβλημάτων υγείας την τελευταία στιγμή καθώς και οι απουσίες των Βελώνη, Λιανοπούλου και Χριστοδημητροπούλου, θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν μερικοί από τους λόγους της σημερινής ήττας.
Παρόλα αυτά τα κορίτσια του Πανναξιακού κατάφεραν να κρατήσουν για μια ακόμα χρονιά ψηλά την σημαία του Κυκλαδίτικου Βόλεϋ, διεκδίκησαν με αξιώσεις τον τίτλο και αν στα τελευταία λεπτά του τάι μπρέικ ήταν πιο συγκεντρωμένες θα μπορούσαν να πάρουν και την πρωτιά.
Ο Νηρέας προηγήθηκε με 2-0 σετ (25-23, 25 -18 ) αλλά ο Πανναξιακός κατάφερε να....... κάνει ένα εντυπωσιακό come back κερδίζοντας τα δυο επόμενα σετ και να ισοφαρίσει σε 2-2 , (25-21 , 25-22 ). Το τάι μπρέικ έληξε 15-10 υπέρ της Χιώτικης ομάδας.
Ετσι λοιπόν ο Νηρέας που κέρδισε χθες και τον Πολυκράτη Σάμου έφτασε στις δυο νίκες, θα παίξει ένα αγώνα νοκ άουτ για να μπει στην τελική εξάδα και από εκεί θα παλέψει για την κατάκτηση του πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Πανναξιακός: Αξαοπούλου (αρχηγός), Βασιλάκη Μ. Σέργη, Σκούνα, Καπαρέλη, Κοντοπούλου (αρχική εξάδα), Κιούλτζου Αν,. Κιουλτζού Ν. Βασιλάκη Κ. Ζαλώνη και Κουφοπούλου.

Νηρέας Χίου: οι Καραβούνη Μ, Καραβούνη Ι, Σουλτάνη Ν, Σουλτάνη Στ, Κηλαδίτη, Μπουλά Μ., Μπουλά Α., Κωσταλά, Σιδεράτου, Μυλωνά, Μπαρόντα, Παγώνη


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :