Δευτέρα, Φεβρουαρίου 14, 2011

Θα βαρεθούμε να σηκώνουμε κούπες!!!!

Αυτό που συμβαίνει φέτος με τον ΑΟΝ Πανναξιακό είναι πρωτόγνωρο, θα μπορούσε να πει κανείς ότι το νησί βιώνει μια αναγέννηση του αθλητισμού. Τα τμήματα του Γυναικείου βόλεϋ(γυναίκες, κορασίδες, νεάνιδες), και η ομάδα Μπάσκετ ανδρών κερδίζουν τον έναν αγώνα μετά τον άλλο με χαρακτηριστική άνεση, είναι πρωτοπόροι στην βαθμολογία και φαβορί για την άνοδο στις ανώτερες κατηγορίες.
Το απόγευμα του Σαββάτου κορασίδες και γυναίκες κέρδισαν με 3-0 σετ τις αντίστοιχες ομάδες του Φιλωτίου.
Την Κυριακή η ομάδα μπάσκετ ανδρών κέρδισε μέσα στην Ερμούπολη τον Άρη Σύρου 71 - 56 και παρέμεινε μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα.
Επίσης την ίδια μέρα στο κλειστό του ΔΑΚ Νάξου διεξαγόταν και ο μεγάλος αγώνας βόλεϋ νεανίδων με την αήττητη ομάδα του Πανναξιακού που ήθελε μόνο ένα σετ κόντρα στο Φοίνικα Σύρου ώστε να κατακτήσει τον τίτλο για δεύτερη σερί χρονιά καθώς είχε ήδη κερδίσει στη Σύρο τον αντίπαλό της με 3-0.
Τα κορίτσια του Πανναξιακού φρόντισαν να καθαρίσουν για άλλη μια φορά το παιχνίδι με 3-0 δείχνοντας ότι δεν είναι διατεθειμένες να χάσουν φέτος ούτε σετ.
Παρα το εμφαντικό 3-0 ο αγώνας ήταν σκληρός, είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπι, δυνατές μάχες πάνω στον φιλέ και...... συνεχόμενες διακυμάνσεις του σκορ μέχρι το τέλος(τα σετ 25-22, 25-21, 25-16 ).
Το τελευταίο παιχνίδι με το Νεώριο θα έχει διαδικαστικό χαρακτήρα αφού ακόμη κι εάν χάσουν, κάτι που είναι απίθανο, είναι ήδη πρωταθλήτριες Κυκλάδων.
Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα έγιναν οι απονομές για τις Πρωταθλήτριες του περσινού πρωταθλήματος από τα χέρια μιας πρώην παίκτριας του Ολυμπιακού, της Τζούλια Μπορίσοβα. Η Μπορίσοβα παρεδωσε στην Χριστίνα Σέργη το κύπελλο του πρωταθλητή και τα μετάλλια στις δευτεραθλήτριες του Φοίνικα.
Η Τζούλια Μπορίσοβα πιθανόν να αντικαταστήσει για τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος της σεζόν τον προπονητή Μπάμπη Καλογιαννίδη ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και θα παραμείνει στην Αθήνα για άγνωστο διάστημα.
Πανναξιακός: Βασιλάκη Μ. Βασιλάκη Κ. Χριστοδημητροπούλου, Καπαρέλη, Σέργη, Ζαλώνη, Σκούνα, Αξαοπούλου, Κουφοπούλου και Κιουλτσού.
Φοίνικας : Βαμβακούση, Ρούσου Μ, Πρίντεζη, Δερμιτζάκη, Γρίπσου, Τσαλαμάγκα, Αργυριάδου Γαβαλά ,Τζουάνη…





Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Δήλωση του προέδρου δεν έχει; ντροπή ρε;