Δευτέρα, Μαρτίου 21, 2011

Τσουνάμι ο Πανναξιακός συνέτριψε με 8-1 τον Νηρέα!!

Ο Πανναξιακός ήταν για άλλη μια φορά ασταμάτητος, διέσυρε τον Νηρέα Πάρου με 8 - 1 στο γήπεδο του Αγερσανίου και κρατήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Ο χθεσινός αγώνας , εκτός από μια καλή προπόνηση, ήταν μια τονωτική ένεση για την ψυχολογία των παικτών εν όψει του επόμενου κρίσιμου παιχνιδιού κόντρα στον έτερο διεκδικητή του τίτλου Πανθηραικό.
Oι παίκτες του Στέφανου Μειμάρογλου επηρεασμένοι μάλλον από την προχθεσινή πανσέληνο μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχισαν να ανοίξουν πρώτοι το σκορ, στο 6ο μόλις λεπτό, με τον μπόμπερ της φετινής σεζόν Λευτέρη Σουσούνη. Η συνέχεια ήταν ανάλογη, πέτυχαν άλλα 4 τέρματα και έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο με 5 -0! Ο ρυθμός του δευτέρου ημιχρόνου ήταν σαφώς χαμηλότερος και το ενδιαφέρον παικτών και..... φιλάθλων επικεντρώθηκε στο εύρος του τελικού σκορ. Η Παριανή ομάδα δεν κατάφερε να αντιδράσει και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει το σκορ και να πετύχει το γκολ της τιμής όταν στο 59΄ η μπάλα βρήκε, μέσα στην περιοχή, το χέρι του Χαμηλοθώρη και ο διαιτητής έδειξε την εσχάτη των ποινών.
Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Μπιρμπίλης και έγραψε το 6 -1.
Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με άλλα δυο γκολ του Πανναξιακού τα οποία διαμόρφωσαν και το τελικό 8 -1. Από τρία γκολ πέτυχαν οι Λ. Σουσούνης, Γ. Κατσάνης και δυο ο Μουμπάρακ.
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Τζιώλος, Κατσάνης Γ, Κατσούλης Γ ,Κατσάνης Ν , Σφυρόερας Γ (56΄Κρητικός), Χαμηλοθώρης Α, Μπανακάκης Ν (21΄Μουμπάρακ), Πολυκρέτης Ε, Σουσούνης Ε (66΄Κουφόπουλος), Αγγελής Μ, Ζαφείρης Δ
ΝΗΡΕΑΣ
Παπαδάκης Ν, Ζαχαράκης Σ, Τριπολιτσιώτης Π(55΄ Λιόντος Κ), Μεταϊ Κ, Μπαρμπαρίγος Π, Αρκουλής Ι(68΄Καρποδίνης Ν), Χατζία , Τέτλα, Σουλίδης Σ, Μπιρμπίλης Κ, Ρούσσος Π

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ-ΝΗΡΕΑΣ 8-1 by samnaxos
Η Φωτογραφία και το βίντεο είναι από το sportcyclades.gr
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :