Πέμπτη, Μαρτίου 24, 2011

Για ασυμβίβαστο κατηγορεί τον πρόεδρο της Τουριστικής Επιτροπής η "Συμπαράταξη"

Κατά την στελέχωση των επιτροπών του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, η παράταξή μας είχε επισημάνει στην Δημοτική Αρχή ότι σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να τίθενται επικεφαλής επαγγελματίες, με συναφείς με το αντικείμενο των επιτροπών, δραστηριότητες. Η παρουσία του Δήμου μας στις Τουριστικές Εκθέσεις του Εξωτερικού (Ν. Υόρκη, Βερολίνο και Παρίσι) και τα παράπονα/καταγγελίες επαγγελματιών για την διανομή διαφημιστικών εντύπων των ξενοδοχείων του Προέδρου της Τουριστικής Επιτροπής και Δημοτικού Συμβούλου κ. Μαργαρίτη Ιωάννη απέδειξαν.... πόσο σωστές ήταν οι αιτιάσεις μας.
Η εξέταση των καταγγελιών αυτών καθαυτών είναι αντικείμενο άλλων, η Παράταξή μας, όμως, καλεί για άλλη μία φορά την Νέα Δημοτική Αρχή να στελεχώνει τις Επιτροπές και τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου με αξιοκρατικά κριτήρια χρησιμοποιώντας εξειδικευμένους επιστήμονες/τεχνοκράτες που δεν θα έχουν έννομο συμφέρον από την λειτουργία τους.

«Συμπαράταξη Νάξου & Μικρών Κυκλάδων»

Μαράκης Νικόλαος, Επικεφαλής

Χώρα Νάξου

Γραφείο Τύπου
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

9 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Για πιο ασυμβίβαστο ακριβώς μιλάει ο Μαράκης; Ξεχνά τις δουλειές που ανέθετε στο γιο του; Τώρα τον πήρε ο πόνος για διαφάνεια; Νομίζει ότι οι Ναξιώτες τρώνε κουτόχορτο ή ότι τόσο γρήγορα ξεχάστηκαν οι λαμογιές του;

Ανώνυμος είπε...

Πάρετε χαμπάρι ότι ο κόσμος πλέων ξυπνάει έστω και σιγά σιγά. Η πολιτικές της παράταξη σας, αποδοκιμάζονται καθημερινά, πλέον με πετροπόλεμο, το ίδιο και η ομαδούλα σας. Τι προσπαθείτε να πείσετε τους εαυτού σας, κύριοι αυταπατάστε. Εσείς τους επιλέξατε να μας κυβερνάνε, και να μας επιβάλουν όλα αυτά τα φασιστικά μέτρα βλέπε τον κακοφτιαγμένο κουτσό στραβό και ανάπηρο Καλλικράτη. Ευτυχώς εμείς δεν και ούτε πρόκριτε να επιλέξουμε εσάς, κακό κακέκτυπο της κυβέρνηση σας, κενού λόγου, και κακής διακυβέρνησης του δήμου μας. Είστε ίδει γραφικοί τι κάνατε για την ΣΑΤΑ για τα σχολεία δεν σας είδα να πάτε να πιάσετε τον κομματάρχη σας, μουγκά, για αυτό σας λέω εκεί που είστε και θα παραμείνετε, και θα συρρικνώνεστε. Ευτυχώς ο κόσμος πλέων ξυπνάει έστω και σιγά σιγά.

Ανώνυμος είπε...

H απαντηση του κου Μαργαριτη γιατι θαφτηκε?!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ "ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΘΑ ΤΟ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ"?

ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ..
ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕ..
ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ...

Ανώνυμος είπε...

στο τέλος της τετραετίας θα βγει και αυτός σαν τον άλλο να πει ότι δεν τον βοήθησε η κυβέρνηση.
τι στο τέλος? το είπε σήμερα.
ας προσέχαμε φίλοι μου και το πάθημα να μας γίνει μάθημα!

Ανώνυμος είπε...

καλα ειναι να μην επαναλαμβανονται οι ιδιες τακτικες ο κοσμος ειναι απογοητευμενος τουλαχιστον τα νεα παιδια ας κανουν σωστοτερα πραγματα να βοηθησουν το νησι μας να το προβαλλουν και οχι ο καθενας το μαγαζακι του

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΤΕΜΠΕΛΗΣ? ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ? ΜΠΑΜΠΑΣ + ΓΙΟΣ = ΓΩΝΙΑ ΣΤΟ ΔΕΚΑΡΙΚΟ? ΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΞΕΦΤΙΛΑ? ΞΕΧΝΑΜΕ Ή ΕΙΜΑΣΤΕ Μ...ΚΕΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΡΑΚΗ ΣΚΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ.

ΒΛΕΠΕ "ΑΣΙΜΒΥΒΑΣΤΟ" ΚΑΙ "ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑ" ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΦΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΣΟΥ.

ΜΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΑΠΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ?

ΚΙ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΔΑΧΤΥΛΟ?

Ανώνυμος είπε...

ΚΙ ΑΝ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ "ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ", ΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΟΛΑ, ΑΝΑΚΑΤΕΨΕ ΤΑ ΠΑΛΙ, ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΧΑ ΘΑ ΑΠΛΩΘΕΙ ΤΩΡΑ