Τετάρτη, Απριλίου 20, 2011

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΣΤΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ.

* ΑΙΤΗΜΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ
ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 30.3.2011,
ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΟΥ «ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ» ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ, ΤΗΣ 28.4.2011
Σύρος, 20 Απριλίου 2011
Τις τελευταίες ημέρες, ο κ. Χαράλαμπος Κόκκινος απέστειλε τρεις επιστολές προς τον κ. Ι. Μαχαιρίδη, για το θέμα της εκλογής του «Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης» και για το..... θέμα της παραχώρησης γραφείου στις παρατάξεις της περιφερειακής μειοψηφίας όπως επιβάλλεται από το Ν. 3852/2010.

Αναλυτικότερα:

* Σε συνέχεια της απόφασης του περιφερειακού συμβουλίου της 30.3.2011, για διαπαραταξιακή διαβούλευση με σκοπό την ανάδειξη προσώπου κοινής επιλογής για τη θέση του «Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης», ο συνδυασμός μας, με επιστολή του της 19.4.2011, όρισε εκπρόσωπο στη διαπαραταξιακή επιτροπή διαβούλευσης τον επικεφαλής του συνδυασμού κ. Χαράλαμπο Κόκκινο.

Αναμένουμε την πρόσκλησή του κ. Μαχαιρίδη για τη συζήτηση του θέματος, προκειμένου να διερευνηθεί η δυνατότητα πρότασης προσώπου κοινής αποδοχής, για τη θέση του «Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης», εν’ όψη της επικείμενης συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου. Θυμίζουμε ότι ήταν πρόταση μας η σύσταση της συγκεκριμένης επιτροπής προκειμένου να αρθεί το αδιέξοδο.

* Επίσης, με νεώτερη επιστολή μας της 20.4.2011, μετά την παραλαβή της πρόσκλησης για τη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου της 28.4.2011, στη Ρόδο, ζητήσαμε την εισαγωγή του θέματος του «Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης» στην ημερήσια διάταξη, όπως είχε αποφασίσει το ίδιο το συμβούλιο στην τελευταία συνεδρίασή του (30.3.2011).
* Τέλος, σε συνέχεια δηλώσεων του αντιπεριφερειάρχη κ. Χατζηδιάκου στο περιφερειακό συμβούλιο της 30.3.2011, σύμφωνα με τις οποίες «ο εργολάβος ολοκληρώνει τις εργασίες προκειμένου να παραδοθεί χώρος στις παρατάξεις της μειοψηφίας στη Ρόδο» και σε συνέχεια δήλωσης του κ. Μαχαιρίδη στο περιφερειακό συμβούλιο στις 3.3.2011 ότι «σύντομα θα παραχωρηθεί χώρος και στη Σύρο» όπως ορίζει ο Καλλικράτης, ο κ. Χαράλαμπος Κόκκινος επανήλθε εγγράφως στο θέμα απαιτώντας την άμεση υλοποίηση των υποχρεώσεων και των δεσμεύσεων της περιφερειακής αρχής προς τις παρατάξεις της μειοψηφίας.



ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για τα νησιά μας

Χαράλαμπος Κόκκινος

Επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :