Τρίτη, Απριλίου 26, 2011

Όλα είναι έτοιμα για την αυριανή γιορτή του Βόλεϊ στη Νάξο!!!

Με πυρετώδεις ρυθμούς προχωρούν οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση ενός από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στη Νάξο, τους αγώνες ανόδου του γυναικείου βόλεϊ Ζ' περιφέρειας. Επισκεφθήκαμε χθες το γήπεδο και είχαμε μάλιστα την τύχη να πετύχουμε τις πρωταθλήτριες του Πανναξιακού με τον προπονητή τους κ. Καλογιαννίδη να κάνουν προπόνηση.
Oι ετοιμασίες βρίσκονται στο τελικό στάδιο και όλα είναι έτοιμα για την υποδοχή των αθλητών. Οι άνθρωποι και οι τεχνικοί του Δήμου "χτενίζουν" τις τελευταίες λεπτομέρειες ώστε να μην υπάρχει καμία εκκρεμότητα για την αυριανή πρεμιέρα των αγώνων.
Τα αποδυτήρια, τα φώτα, οι εξέδρες, οι διαφημιστικές πινακίδες, το κυλικείο οι εξωτερικοί χώροι, τα δημοσιογραφικά ντεσκς και ότι άλλο χρειάζεται προκειμένου να υπάρξει από πλευράς διοργανωτών η καλύτερη φιλοξενία.
Η ομάδα της Ρόδου βρίσκεται ήδη στη Νάξο ενώ σήμερα αναμένονται οι αποστολές της Χίου και της Μυτιλήνης.
Ο ΑΣΠ Ιωνικός(Σάμος) θα έρθει την Τετάρτη μιας και οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις ξεκινούν την Πέμπτη.
Το naxosfan θα είναι εκεί για να σας μεταδώσει άμεσα ειδήσεις, αποτελέσματα, λεπτομέρειες, φωτογραφίες και παραλειπόμενα από όλα τα παιχνίδια.
Το αυριανό "μενού" περιλαμβάνει για ορεκτικό στις 17.00 το παιχνίδι ΡΣΦΠ Τελχινίς - ΑΟΝηρέας και για κυρίως πιάτο στις 19.30 το
ΑΟΝ Πανναξιακός - ΑΣ Παγγεραγωτικός

Η είσοδος όπως πάντα ελεύθερη και το γήπεδο αναμένεται να είναι ασφυκτικά γεμάτο
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ VOLLEY ΣΑΛΑΣ !!!!!! ΟΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

volley kai malakies!!!
me ti asxoloymaste reeeeeee!!!!

Ανώνυμος είπε...

An den sou aresei na min er8eis......