Παρασκευή, Απριλίου 29, 2011

Μήνυμα "Συμπαράταξης" για την Εργατική Πρωτομαγιά

Η Εργατική Πρωτομαγιά συμβολίζει τους αγώνες του λαού για κοινωνική δικαιοσύνη, ισότητα και ελευθερία. Γιορτάζεται, δε, εις ανάμνηση της μεγάλης εργατικής απεργίας του Σικάγο του 1886.
Στην δύσκολη οικονομικά εποχή που βιώνει η χώρα μας, η Εργατική Πρωτομαγιά έχει έναν διπλό συμβολισμό. Πρώτον, συμβολίζει τον συνεχή αγώνα που δίνει ο μέσος Έλληνας για την διατήρηση των κεκτημένων (πλήρης απασχόληση, πλήρης κάλυψη ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων κ.α.) σε αυτές τις συνθήκες της μεγάλης οικονομικής και θεσμικής κρίσης στην δίνη της..... οποίας βρισκόμαστε. Και δεύτερον, συμβολίζει την ελπίδα που γεννά η αναγέννηση της φύσης μεταφέροντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον.
Και φέτος, η εορτή της Εργατικής Πρωτομαγιάς, αυτήν την ελπίδα μας αναπτερώνει και μας καλεί όλους σε ενότητα και αλληλεγγύη για την ανάπτυξη και την προκοπή του τόπου μας.
Εκ του Γραφείου Τύπου
Δημοτική Κίνηση:

«Συμπαράταξη Νάξου & Μικρών Κυκλάδων»

Μαράκης Νικόλαος, Επικεφαλής

Χώρα Νάξου
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

12 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

καλά όλα αυτά,αλλά ο Μαράκης πότε θα δουλέψει;

Ανώνυμος είπε...

Ekei pou doulevei kai o Gianakis

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΟΠΑΝΙΑ, ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΦΑ ΤΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ;
Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΕΙ ΠΩΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ,ΠΩΣ Η ΠΟΛΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΑΞΟΣ, ΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙΑ ΜΗΠΩΣ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ ... ΚΟΠΑΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΜΥΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΠΑΣΟΚΟ ΤΕΜΠΕΛΗ??

ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

Ο ΚΥΡΙΟΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ" ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!

ΤΟ ΞΥΠΝΗΤΙΡΗ ΒΑΛΤΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΧΩΡΟ ΛΟΓΟ ΕΛΕΙΨΕΙΣ ΜΥΑΛΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

καλα το μυνημα ας το δωσει στο γιαννακη που κατεστρεψε το σουβλατζη και τον διαφημιστη.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ; ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ.
ΝΑΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΟΡΟΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ, ΑΪΝΤΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΠΙΤΑΦΙΟ, ΕΚΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ.
ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥ 2012.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΡΑΚΗ ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΚΥΡΗΓΜΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ.
ΣΚΑΤΟΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ "ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ" ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, Ο ΜΙΣΘΟΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ - ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ - ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΕΣΠΡΕΣΟ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΕ ΣΥΝΔΙΚΑ-ΛΗΣΤΗ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ "ΚΟΠΑΝΙΑ" ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ. ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΝΑΣ ΑΝΑΞΙΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΛΕΦΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

"Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΕΙ ΠΩΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ,ΠΩΣ Η ΠΟΛΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΑΞΟΣ"... ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ, ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟΣ? ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΙΧΝΕΙ Ο "ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ" ΣΤΟΥΣ "ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ" ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ? ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ?

Ανώνυμος είπε...

εσύ από αυτά που κάνει η νέα αρχή, εχεις καταλαβει ότι ξέρουν ποιες είναι οι δουλιές του δήμου, πως την λένε την πόλη ή δεν τους νιάζουν καθόλου αυτά και κοιτάνε όλοι το δήμο ... με άλλο μάτι. λες;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΝΑΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΑΗ ΣΤΙΣ ΜΕΛΑΝΕΣ, ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΑ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΜΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ" ΚΑΙ ΜΕ "ΠΕΙΡΑ" ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ. ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ... ΜΗΠΩΣ ΙΔΡΩΝΟΥΝ? Ε, ΜΗΠΩΣ?