Παρασκευή, Μαΐου 27, 2011

ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΠΛΑΤΕΙΑ: Αγανακτισμένοι στη Νάξο και σήμερα το απόγευμα στις 18.οο μμ

Η Συγκέντρωση ειρηνικής διαμαρτυρίας των αγανακτισμένων Ναξιωτών θα επαναληφθεί και σήμερα το απόγευμα στην κεντρική Πλατεία της Χώρας(παλιό δημαρχείο) στις 18.00 μμ. Την σημερινή συνγκέντρωση θα συντροφεύσουν με μουσική συναυλία τοπικά νεανικά συγκροτήματα.
Οι διοργανωτές μάλιστα έχουν δημιουργήσει και την ανάλογη σελίδα στο facebook στα πρότυπα των άλλων αγανακτισμένων Ελλήνων απ' όπου μπορείτε να ενημερώνεστε για την δράση τους.
Το απόγευμα όλοι εκεί γιατί δεν περιμένουμε τίποτα από την εξουσία εκτός από το να μας αδειάσει τη γωνιά!!!!! Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

31 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΤΑ ΛΕΓΑΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ... ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ (ΞΑΝΑ)ΨΗΦΙΣΕΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΟΡΙΖΑΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ(βλ ΠΑΣΟΚ) ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ
ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

pali oi klasikoi malakes tha nai kei

Ανώνυμος είπε...

έχεις αναρωτηθεί φίλε οτι μπορεί να τα λέγαμε και όταν πήγαμε να ψηφίσουμε και οτι μπορεί να μην είμαστε αυτοί που τους ψήφισαν? ή νομίζεις οτι είσαι ο μόνος που αντιδρά στην εξουσία?

Φιλικά, ο Κλασσικός Μαλάκας

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΝΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ !
ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΧΡΗΣΤΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΜΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, Ε ΜΑ ΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΕΜΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΛΕ ΠΑΜΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

οι κλασσικοι μαλακες θα μας σωσουν αρχιμαλακα κομπλεξικε. τωρα μας νοιαζει αν θα εχουμε δουλεια. του χρονου θαναι ολοι ανεργοι. ξυπνα φυτο.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΚΑΛΑ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕ ΠΩΣ ΒΓΗΚΑΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ? ΚΟΥΝΗΣΤΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΠΑΙΞΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΙΘΑΡΕΣ ΣΑΣ, ΧΕΣΤΗΚΑΝ. ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

«Αυτή η νέα κοινωνία Πολιτών του Διαδυκτίου οφείλει από εικονική να μεταβληθεί σε υπαρκτή». Πρόσθεσα μάλιστα χαρακτηριστικά απευθύνοντας ένα μήνυμα προς τους νέους ανθρώπους. «Λιγότερο Ιντερνέτ και περισσότερο Μοσχοφίλερο». Επισημαίνοντας την ανάγκη της Συζήτησης, του Λόγου, του Συμποσίου.

Είναι μεγάλη η δύναμη αναζωογόνησης – εξυγίανσης της χώρας που μπορεί να εκφράσει ένα νέο, ανταγωνιστικό με τα μορφώματα, τις κάστες της πολιτικής ανηθικότητας και της παρακμής, κίνημα νέων ανθρώπων.

Όλα αυτά να νέα όμορφα χρώματα που γεμίζουν τις Πλατείες και διαλύουν την σκουριά της γυαλιστερής συλλαβίζουσας, κιτς νομενκλατούρας, την τερατογονία της μεταπολίτευσης.

Τα όμορφα νεανικά πρόσωπα που διώχνουν, καταδιώκουν, καταγγέλλουν τους ανθρώπους από μάρμαρο, από πέτρα. Τις αποκρουστικές όψεις της υποκρισίας και της πολιτικής ως απάτη.

Η νέα δημιουργική Ελλάδα ενάντια στον παρασιτισμό των εγχώριων Golden Boys, του χρηματιστηρίου και της οικονομίας πληρωμής χρεών.

Προϋπόθεση όμως για την διάρκεια, την συνέχεια, την δημιουργική φόρτιση και την ικανότητα ωφέλιμων ανατροπών και μετασχηματισμών ενός ειρηνικού κινήματος είναι ο Λόγος.

Είναι ο Λόγος που κινεί την Ιστορία, τις Κοινωνίες, τους Λαούς.

Ως συμβολή στον λόγο επαναφέρω δυο κείμενα μου που τότε δεν είχαν συνομιλητές.

Όταν οι νέοι γίνουν Ομιλητές θα αποκτήσουν μια σχέση με την Ιστορία, με το Παρελθόν και το Μέλλον τους, την Ανθρωπολογία τους. Αυτό σημαίνει στην γλώσσα μας Ομιλία – Όμιλος – Πολιτικός Άνθρωπος – Άνθρωπος Ζώον Πολιτικόν.

Ιστολόγιο Μιχάλη Χαραλαμπίδη polis-agora.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

3 kai o koukos itan pali!!!
oi klasikoi malakes-tempelides pou den exoyn doulepsei pote stin zoi kai zoun me ta lefta toy mpampa, tha mas odigisoyn stin epanastasi.
ainte epanastates tis malakias

Ανώνυμος είπε...

Αυτή την ώρα γεννιέται μέσα από ένα ρεύμα εθνικής αυτο­γνωσίας και αυτοσυνειδησίας που διαπερνά όλη την κοινωνία, έναν ευνουχισμένο και ακρωτηρια­σμένο πολιτισμικά λαό που αναζητά την ανά­κτηση της ιστορικής και πολιτισμικής του ταυτό­τητας. Ανοίγει δρόμους αυτόχθονης παραγωγής ιδεολογίας και πολιτικής σκέψης. Διαδικασίες αυτογνωσίας που συμβάλλουν στον εθνικό αυτοσεβασμό και την αξιοπρέπεια, που ίσως ποτέ στη χώρα μας δεν έπεσαν τόσο χαμηλά.

Την τάση επανασύνδεσης και επιστροφής στο ιστορικό, γεωγραφικό και φυσικό περιβάλλον που διαδέχεται αυτήν της φυγής και του ξεριζω­μού που κυριάρχησε τον εικοστό αιώνα. Η τάση της εξόδου από τις πόλεις και κύρια από τη μεγάλη φυλακή του έθνους, το αθηναϊκό πολεοδο­μικό μόρφωμα ως τάση και αντιαστικοποίησης προμηνύει τη νέα αγροτική και περιφερειακή ανα­γέννηση και διαμόρφωση μιας νέας συμμετρίας και αρμονίας ανάμεσα στον αγροτικό και αστικό χώρο, ανάμεσα στα παράλια και την ενδοχώρα.
-Το παραπ'ανω κείμενο είναι απόσπασμα απο την ιδρυτικη διακυρρηξη της Δημοκρατικης Περιφεριακης Ενωσης το 2000, οταν το γκολουμ του Κολωνακίου έκανε τις πιο νοθευμένες εκλογές (ξεπερασε και του Καραμανλή της βιας και της νοθείας) στην χώρα.
"ΜΕΝΕΣΘΕΑΣ"

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΕΠΑΝΑΑΣΤΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΜΟΧΘΟΥ ΠΟΥ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ 20 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. ΣΤΟΛΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Για τον 27 Μαΐου 2011 9:37 μ.μ.
Έχει πάρει είδηση ότι εσύ είσαι μόνος σου. Και μάθε να γράφεις Ελληνικά και όχι γκρικλις γιατί φαίνεται πολύ το επίπεδο της μόρφωσης σου. Στην Ελλάδα ζούμε, που καταστρέψατε εσύ και αυτοί που υποστηρίζεις. ΞΥΠΝΑ ΚΟΥΤΟΠΟΝΙΡΕ ΕΓΩΠΑΘΗ ΒΛΑΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

Για τον 27 Μαίου 09:37

Σε πληροφορώ πως αν κατέβαινες 8α έβλεπες ποιοι ήταν στην συγκέντρωση.Ήταν άνθρωποι συνταξιούχοι(που αλοίμονο αν του χρονου 8α παίρνουν σύνταξη)ήταν παιδιά του μεροκάματου,επιχειρηματίες που εσένα σου μπορεί να σου φαίνεται ότι είναι λεφτάδες αλλά στο σπίτι του καθενός δεν ξέρεις τι γίνεται και στο κάτω κάτω και λεφτά να έχουν δεν τα έχουν κλέψει αλλά έχουν μοχθήσει και νοιάζονται για αυτόν τον τόπο και για την νέα γενιά. Αλλά και στα γεγονότα του Πολυτεχνείου υπήρχαν κάτι τύποι σαν και εσένα που χλεύαζαν τους νέους...Και μόνο από το λεξιλόγιο σου καταλαβαίνουμε το επίπεδο της νοημοσύνης σου.Μπορείς να εκφράσεις την δυσαρέσκεια σου και χωρίς βωμολοχίες....Και κάτι άλλο..όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

Ανώνυμος είπε...

Τελικα οποιος διαβασει αυτα που γραφετε στα σχολια ολες αυτες τις μερες το μονο που θα καταλαβει ειναι οτι σας αξιζει αυτη η κατασταση.
Οσο για το μελλον της Ελλαδα και των παιδιων μας μονο αισιοδοξο δεν ειναι

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΑ, ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ. ΠΑΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΧΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΑΛΛΟΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΕΙΔΑΜΕ ΠΩΣ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΟΙ "ΓΝΩΣΤΟΙ" ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΠΑΤΗΣΑΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΑΒΓΑ, ΟΜΕΛΕΤΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟΝ "ΑΓΩΝΑ" ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥ 03.35',09.37'.

ΚΑΚΕ ΜΟΥ,ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ?
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ "ΠΕΙΝΑ" Η' ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΦΕΙ Η ΕΚΡΗΞΗ ΤΗΣ..
Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΜΙΑΣ ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ..

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΙΣΩΣ Η'ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ"ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ"ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΙΣΩΣ..

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΑΛΛΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ,ΧΑΙΡΩΜΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ,ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΝΩΜΩΝ.(ΟΧΙ ΜΟΝΟ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ).

ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΣΟΥ/ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ,ΚΟΜΠΛΞ ΙΣΩΣ ΚΟΠΡΙΤΗ ΙΣΩΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙΣ ΚΟΜΠΛΞ ΙΣΩΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΣΟΥ,ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΛΛΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΙΣΩΣ,ΓΙΑ ΤΑ ΙΣΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝ..

ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΤΟ ΦΡΕΝΤΟ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ,ΔΕΣ ΚΑΝΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ..

ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Για τον 29 Μαΐου 2011 3:38 π.μ.
ΠΑΛΙ ΞΕΝΥΧΤΗΣΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΠΕΚΡΟΥΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ή ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ?

ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΜΕ ΦΡΕΝΤΟ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΥΠΝΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ. ΞΥΠΝΑ ΛΑΕ.

Ανώνυμος είπε...

Λαέ ψάξε και μάθε γιά την Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, ανήκουν σε αυτήν πολιτικοί από την ΝΔ και από το ΠΑΣΟΚ και από το νέο κόμμα τής Δημοκρατικής Συμμαχίας. Τα Σχέδια είναι κοινά, η Νέα Τάξη τα βγάζει.

Ανώνυμος είπε...

Ψάξε Λαέ και μάθε γιά το RFID, λένε ότι ήδη το έβαλαν στην Γερμανία σε 5.000 άτομα, μα και στην Αμέρικα.

Ανώνυμος είπε...

Λένε ότι οι Γερμανοί θέλουν την Κρήτη, οι Άγγλοι την Κέρκυρα, τα υπόλοιπα νησιά ποιοί θα τα θέλουν ;

Ανώνυμος είπε...

Ο Λαός μας 30 χρόνια πάσχει από Διανοητική Τεμπελιά. Τώρα ήρθε ο καιρός να σκεπτόμαστε όλοι.ήρθε ο καιρός να σκεπτόμαστε όλοι.

Ανώνυμος είπε...

Πάψτε όλοι να είστε πρόβατα τών κομμάτων. Η Νέα Τάξη θα δίνει τις εντολές της σε όποιο κόμμα κι αν θα έχουμε.ξη θα δίνει τις εντολές της σε όποιο κόμμα κι αν θα έχουμε.

Ανώνυμος είπε...

Όποιος σκέπτεται και αντέχει να ακούει αλήθειες ας ακούει ραδιόφωνο στην Αθήνα και μέσα από το Διαδίκτυο REAL FM 97,8 από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή 8-12 το πρωί.

Ανώνυμος είπε...

Ας ψάξει ο κόσμος να μάθει ότι η Λευκή Ψήφος είναι Έγκυρη. Ας μάθει τι γίνεται όταν οι κάλπες βγάλουν 50 % Λευκά Ψηφοδέλτια + Μία Λευκή Ψήφο. Στις εκλογές ο κόσμος επέλεξε την αποχή μα η αποχή βολεύει το Σύστημα, δεν το βλάπτει.

Ανώνυμος είπε...

Θα δούμε πολλές αλλαγές στην καθημερινή ζωή μας, γιά το κακό μας φυσικά.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κίσινγκερ είχε πεί ξεκάθαρα : ο Ελληνικός Λαός είναι ατίθασος, πρέπει να τον κτυπήσουμε στην Γλώσσα του (το έκανε αυτό το Σύστημα με τα GREEKLISH), στην Ιστορία του και στην Θρησκεία του γιά να τον υποτάξουμε ώστε να μη μάς ενοχλεί στα Βαλκάνια.

Ανώνυμος είπε...

Πείραμα κάνει η Νέα Τάξη με εμάς, εάν θα μάς υποτάξουν μετά θα λένε στους υπόλοιπους λαούς : κοιτάξτε τούς Έλληνες, υπήρξαν πάντα αγωνιστές μα τώρα δεν μιλάνε, εσείς γιατί μιλάτε ; ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΒΓΑΖΑΜΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΜΑΣ 30 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΩΡΑ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΚΑΚΙΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Οι πολιτικοί να κάνουν κομματικές εκδηλώσεις μόνο στα ΚΑΠΗ, εκεί υπάρχουν άτομα που πάσχουν από Αλτσχάιμερ. ΚΑΠΗ, εκεί υπάρχουν άτομα που πάσχουν από Αλτσχάιμερ.