Κυριακή, Μαΐου 29, 2011

Πανευρωπαϊκή διαμαρτυρία αγανακτισμένων. Συγκένρωση και στη Νάξο!!

Κορύφωση της διαμαρτυρίας των «Αγανακτισμένων» αναμένεται σήμερα, όπου οι διαδηλωτές όλης της Ευρώπης θα συσπειρώνονται με πρωτοβουλία των Ελλήνων και των Ισπανών πολιτών.Οι «Αγανακτισμένοι» πολίτες της Ευρώπης στέλνουν σήμερα ηχηρό μήνυμα καθώς συντονίζονται και σηκώνουν την Ευρώπη στο πόδι, φωνάζοντας «Ξυπνήσαμε»!
Στη Νάξο σήμερα το απόγευμα στο ίδιο σημείο(κεντρική πλατεία) την ίδια περίπου ώρα(18.00 μμ) θα συγκεντρωθούν και πάλι, για 4η φορά σε μια εβδομάδα, όσοι έχουν αγανακτήσει με τα καθημερινά ψέματα των πολιτικών, όσοι είναι ενάντια στο ΔΝΤ, όσοι αρνούνται να υποθηκεύσουν το μέλλον των παιδιών τους, όσοι θέλουν να ζήσουν με αξιοπρέπεια τη ζωή τους. Εκτός από την καθιερωμένη ζωντανή μουσική, θα προβληθεί επίσης το ντοκιμαντέρ του Γ. Αυγερόπουλου ''το πείραμα της Αργεντινής'', ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση και λαϊκή συνέλευση. ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

θα ειναι εκει και ο Δημος;

Ανώνυμος είπε...

oloi oi maidanoi !

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΜΥΤΕΣ ΠΑΛΙ. ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ. ΘΑ ΧΕΣΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΟΣΟΙ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ. ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΩΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΙ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ!