Τετάρτη, Μαΐου 25, 2011

Γ. Βρούτσης για την ενδεχόμενη κατάργηση του Ειρηνοδικείου Θήρας.

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Ιωάννης Βρούτσης, κατέθεσε στη Βουλή αναφορά για θέμα που απασχολεί τους κατοίκους της Σαντορίνης, του Νομού Κυκλάδων. Ειδικότερα:
Προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κατατέθηκαν ως αναφορά η απόφαση του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Νάξου (α.π. 3363/17.05.2011) και η ομόφωνη απόφαση του Δήμου Θήρας (α.απ. 117/24.05.2011), σχετικά με..... την ενδεχόμενη κατάργηση του Ειρηνοδικείου Θήρας.
Ενός θεσμού που η διαχρονική προσφορά του στην εξυπηρέτηση των πολιτών και στην εύρυθμη λειτουργία της τοπικής κοινωνίας, καθιστά τη διατήρησή του επιβεβλημένη.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Nατος παλι ο φιλαρακος μας ο βρουτσης με τις αντιρησεις του εχει γεμισει τα ινμποξ στα μειλς ολου του κοσμου . τι θελει να δειξει το ατομο την ενεργη παρουσια του ? Μη του πουμε οτι στις εκλογες μονο μας θυμασαι και ζητας ψηφους,θα μας απαντησει σας εστελνα 50 μειλς καθε μερα!

Ανώνυμος είπε...

Exei αμολυσει και τα σκυλακια του εδω στη Ναξο στα στελνει απο δω τα στελνει απο κει να κανουν ρουσφετακια να προσεγγιζουν ψηφαλακια . Οτι πει ο μεγαλος μπαμπακας πριν τελειωσει τη διαταγη την εχουμε εκτελεσει