Παρασκευή, Μαΐου 20, 2011

Πρόθυμοι να πληρώσουν τη ζημιά οι φίλοι του Παναθηναϊκού Νάξου

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΝΑΞΟΥ
Την Κυριακή 08 Μαΐου 2011 κατά τη διάρκεια πανηγυρισμών φιλάθλων του Παναθηναϊκού με αφορμή την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μπάσκετ από την ομάδα μας, έλαβε χώρα ένα ατυχές περιστατικό. Όπως οι περισσότεροι γνωρίζετε, στην οδο Παπαβασιλείου, κάποιος “έξυπνος” είχε την φαεινή ιδέα να αφήσει το καπνογόνο που κρατούσε στα χέρια του να πέσει στο έδαφος αναμμένο. Το καπνογόνο κύλισε και δυστυχώς η πορεία του σταμάτησε κάτω από ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο. Όπως είναι φυσικό λοιπόν το καπνογόνο προκάλεσε ζημίες στο όχημα και συγκεκριμένα στη δεξιά του πόρτα καθώς και στο κάτω μέρος του αμαξώματος.
Τα παραπάνω λοιπόν, αποτελούν τα πραγματικά περιστατικά ενός ατυχούς συμβάντος το οποίο εμάς ως σύνδεσμο δεν θα....... μπορούσε να μας αφήσει αδιάφορους. Έτσι λοιπόν αναλάβαμε να αποκαταστήσουμε πλήρως της ζημιές που προκλήθηκαν από κάποιον ανεύθυνο.
Η ανευθυνότητα όμως δεν σταμάτησε στο παραπάνω περιστατικό, τις ημέρες που ακολούθησαν γίναμε μάρτυρες μιας προσπάθειας στοχοποίησης του συνδέσμου μας ως συνολικά υπαίτιου για την παραπάνω πράξη. Ακόμα δημοσιεύτηκαν άρθρα , σε διάφορα blog, τα οποία παρουσίαζαν τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στους πανηγυρισμούς, ως εγκληματική οργάνωση εφάμιλλη των αντίστοιχων “νονών” της Αθήνας.

Δεν θα κάτσουμε να αναλύσουμε το αβάσιμο των παραπάνω ισχυρισμών, ούτε έχουμε το χρόνο να απαντάμε στον καθένα προσωπικά για το πόσο γέλιο προκάλεσαν τα παραπάνω δημοσιεύματα, το μόνο που πρόκειται να σας πούμε είναι ότι ως σύνδεσμος, έχουμε αποδείξει ποιοι είμαστε, τι κάνουμε και ποια είναι η κοινωνική μας παρουσία στα 11 χρόνια λειτουργίας μας.

Τέλος να σας ενημερώσουμε ότι δεν έχουμε να απολογηθούμε σε κανένα και για τίποτα, λυπούμαστε πολύ για όσα έγιναν και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι αναλάβαμε μια ευθύνη η οποία, είτε συλλογικά είτε ατομικά δεν μας αναλογεί, αλλά να σας πούμε ακόμα ότι δεν πρόκειται να εκχωρήσουμε σε κανένα, το δικαίωμα εκμετάλλευσης της αγάπης μας για τον Παναθηναϊκό.



Υ.Γ Έστω και καθυστερημένα, συγχαρητήρια στη Τριφυλλάρα μας για το 6ο Ευρωπαϊκό.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

6 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Αυτοι φανηκαν και ειναι προθυμοι να πληρωσουν την ζημια. Εσυ εισαι προθυμος να πεις στα παιδια του Δ.Σ. Του συνδεσμου μια συγνωμη για αυτα που τους εγραφες πριν δεκα μερες? Ειχες τοτε ωραιο τιτλο... Αλλα και τωρα εισαι προκλητικος με αυτον τον τιτλο. Αν εχεις διαβασει την ανακοινωση,εσενα φωτογραφιζει...

Naxos Fan είπε...

Φίλε αναγνώστη του naxosfan νομίζω ότι κάνεις λάθος. Η ανακοίνωση των φίλων του Παναθηναϊκού αποκλείεται να φωτογραφίζει εμένα.
Επειδή πολλά ειπώθηκαν για το συγκεκριμένο άρθρο σου το παραθέτω για να διαβάσεις προσεκτικά τι γράφω.
Εγώ δεν έγραψα για νονούς ούτε και για εγκληματικές οργανώσεις, αλλά ούτε και στοχοποίησα κάποιον όπως αναφέρει το δελτίο τύπου.
Και δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο καθότι τα περισσότερα παιδιά του συνδέσμου είναι φίλοι μου και αξιόλογοι άνθρωποι. Επίσης όπως θα διαβάσεις παρακάτω, χρησιμοποιώ την λέξη "εικάζεται", ενώ ήξερα από την αρχή ποιοι το έκαναν και ευτυχώς, για 'μένα, οι πληροφορίες επαληθεύτηκαν.
Διάβασε λοιπόν προσεκτικά με θετική προαίρεση και θα δεις ποιος είναι προκλητικός και ποιος όχι.

"Μπουρλότο σε σταθμευμένο όχημα στην οδό Παπαβασιλείου(έξω από το alter) έβαλαν άγνωστοι σήμερα το απόγευμα. Εικάζεται ότι οι δράστες είναι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού που πανηγύριζαν αμέσως μετά τη λήξη του τελικού και η φωτιά προκλήθηκε από αναμμένο καπνογόνο.
Χάρη στην άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής αλλά και ανθρώπων από τις γύρω επιχειρήσεις που έσπευσαν στο σημείο, η φωτιά δεν πρόλαβε να καταστρέψει ολοσχερώς το αυτοκίνητο, του προκάλεσε όμως μεγάλες υλικές ζημιές
Η αστυνομία και η πυροσβεστική του νησιού διενεργούν έρευνα και συλλέγουν στοιχεία για να εντοπίσουν τους δράστες και να βρουν τα αίτια του συμβάντος"

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΙ. ΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ. ΑΝ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΡα παιδια να παμε ολοι για ψαρεμα!

Ανώνυμος είπε...

poly kala milaei o sydrofos naxos fun einai pada sostos se oti leei kai grafei,ded eheis dikio na tou les gia sygnomes kai fotografika yponooumena kai kala tha kaneis na xypniseis na xekoliseis kai na eisai adikeimenikos sostos kai egratis.Den einai pragmata kai kamomata auta megaloi adres na paidiarizoun kai na palipaidizete!

Ανώνυμος είπε...

RE ESIS ZELEDES KATHISTERIMENOI POUTHENADES ZITATE KAI TA RESTA?EISTE I NTROPI TOU OPADIKOU KINIMATOS ROUFIANOI GLIFTES GEBELIKOI....TA KALITERA ERXONTAI!!!