Σάββατο, Μαΐου 28, 2011

Συγκέντρωση πολιτών στην πλατεία Μαντώς στην Πάρο μετά από δεκαετίες

Από τη δεκαετία του '80 είχαν να γίνουν στην Πάρο ανοιχτές συγκεντρώσεις πολιτών.
Σήμερα (28/5) οι πολίτες της Πάρου βγήκαν στους δρόμους και έδωσαν τη δική του απάντηση στην κυβέρνηση της Τρόικας και το Μνημόνιο. Η πλατεία Μαντώς της Παροικιάς συγχρονίστηκε με τους αγανακτισμένους πολίτες όλης της χώρας.
Το ποτάμι «φουντώνει» δίχως κομματικές σημαίες.
fileleutheros.pblogs.gr Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

10 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

stin paro einai exypnoi ohi vlakes san kai mas

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή είναι έξυπνοι τόσο πολύ και όχι βλάκες σαν κι εμάς είχανε να κάνουνε ανοικτή συγκέντρωση τρείς δεκαετίες;!!!!! Ηλίθιοι είστε εσείς που γυρίζετε τα blog και γράφεται τις αυναρτησίες σας. Που δεν σας αρέσει τίποτα εδώ και ότι γίνει το κατακρίνετε. Καταπιείτε τη χολή σας αποβράσματα.

Ανώνυμος είπε...

αυτα που θα πω αφορουν καποιους σαν τον κομπλεξικο που γραφει συνεχεια με greeklish. δυστηχως αν και τα blogs προσφερουν μεγαλο εργο, οι κομπλεξικοι,με κυλοτες που δεν γουσταρουν καποιους χυνουν τονους χολης κρυμενοι στην ανωνυμια τους. δεν θα υπαρξει γιατρια αν δεν αλλαξουν τα πραγματα και δεν γραφει καποιος επωνυμα. βεβαια οποιος γραφει με το ονομα του ειναι βλακας γιατι αρχιζουν οι ανωνυμες ρομπες να βγαζουν το δηλητηριο τους. επειδη ανηκω στον κλαδο των εκπαιδευτικων προσπαθω να μορφωνω τα παιδια μας ετσι ωστε παντα να προσπαθουν να εχουν ''εικονα'' αυτου που συνομιλουν. βεβαια αν ζητηθει επωνυμια δεν θα γραφει σχεδον κανεις φοβουμενος τις οποιες συνεπειες. μεχρι τοτε υπομονη. οι κρυφες ρομπες θα εχουν το ελευθερο να απαξιωνουν,και να κατηγορουν ανωνυμα. γι αυτο εσυ τουλαχιστον τολη φιλτραριζε σωστα.

Ανώνυμος είπε...

Για τον 29 Μαΐου 2011 8:23 π.μ.:
Θα πρέπει μάλλον να αλλάξεις δουλειά γιατί ενώ σου φταίνε τα Greeklish, εσύ γράφεις ακόμα χειρότερα. Ούτε κεφαλαία, ούτε τόνοι. Μήπως θεωρείς πως γράφεις Ελληνικά? Άσε λοιπόν την κριτική και κοίτα εσένα που σου εμπιστεύομαστε τα παιδιά μας (!)

Ανώνυμος είπε...

η ανωνυμια επιτρεπει την ελευθερη και χωρις συνεπειες εκφραση λογου
Δυστυχως ομως αποκαλυπτει και το επιπεδο ενος λαου, τις σκεψεις, τις αποψεις και τους προβληματισμους του.
Αρκει καποιος να διαβασει τα σχολια στα μπλογκς και θα καταλαβει γιατι η Ελλαδα εχει φτασει σ αυτη την κατασταση.
Σιγουρα ειναι αυτη που μας αξιζει

Ανώνυμος είπε...

Φιλαρακο 29 Μαΐου 2011 7:57 π.μ. οι Παριανοι ειναι 500 χρονια μπροστα απο μας και το ξερεις πολυ καλα
Μακαρι να τους φτασουμε καποτε....

Ανώνυμος είπε...

τι λετε ρε εδω ολοι ειναι λαμογια και κοιτανε τη παρτη τους παρτε παραδειγμα ανεκαθεν του δημοτικους συμβουλους και δημαρχους.Τη μασα και τη παρτη τους παντα και ποσο μαλον οι τωρινοι

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ.ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ.ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΓΩΓΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΕΚΑΝΕΙ ΑΚΑΤΑΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΜΟΡΦΩΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΝ ΜΗΝ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ.ΜΗ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ΡΕ ΔΙΑΒΑΖΕ ΜΟΝΟ ΓΙΝΕΣΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΕΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΩΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΤΑΔΕ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΤΟΥΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΠΟΓΙΑ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ. ΑΣ ΛΕΚΙΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΑΒΑΤΕΣ ΤΟΥΣ - ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ!