Τετάρτη, Ιουνίου 29, 2011

Χτύπησαν τον Αθανασιάδη

Γύρω στις 6 το απόγευμα άγνωστοι προπηλάκισαν τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Αλέκο Αθανασιάδη στην οδό Βουκουρεστίου, λίγο μετά από την αποχώρηση του από τη Βουλή. Οι άγνωστοι τον χτύπησαν στο κεφάλι, ενώ στο βίντεο που τραβήχτηκε λίγο μετά το επεισόδιο, διακρίνεται ένας νεαρός που «μπουγελώνει» τον βουλευτή με καφέ.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

8 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Και λίγα του έκαναν του πούστη. Κανονικά έπρεπε να τον κρεμάσουν με συνοπτικές διαδικασίες στο πρώτο δέντρο που θα έβρισκαν. Και στη συνέχεια και τους υπόλοιπους 299.

Ανώνυμος είπε...

καλά του κάνανε του προδότη.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑΣΩΣΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΡΕΜΑΛΙΑ

Ανώνυμος είπε...

O ΚΑΡΙΟΛΗΣ,Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ. ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΑΨΟΥΝ Τ Ι Σ Δ Ι Α Β Α Σ Ε Ι Σ Γ Ι Α Τ Ο Υ Σ Π Ε Ζ Ο Υ Σ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΒΗΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ ΓΚΑΖΩΝΕΙ Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ ΔΡΟΜ0. ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ!!!! ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΚΟΥΟΥΟΥΟΥΣ???????? ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΚΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΣ????????? ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΚΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΣΣΣΣΣΣ???????

Ανώνυμος είπε...

kala na pathei

Ανώνυμος είπε...

ΡΗΓΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΗΣ ΨΗΦΙΣΑΝ (ΦΥΣΙΚΑ) "ΝΑΙ". ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ... ΞΕΦΤΙΛΕΣ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΑΣ, ΤΗ ΜΙΣΘΟΥΔΑΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΑΡΑ ΣΑΣ. ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ?

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ, ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΑΥΤΟΙ; ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ; ΞΕΡΟΥΝ ΑΝ ΕΧΟΥΝΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ; ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΤΟΥΣ.