Πέμπτη, Ιουνίου 30, 2011

Οι αστείοι τύποι του ΗΑΤΤΑ

Την ώρα που δεκάδες συμπατριωτών μας ένιωσαν χθες στο πετσί τους την ωμή βία των κατασταλτικών δυνάμεων της κυβέρνησης ο ΗΑΤΤΑ (Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων) σε ανακοίνωσή του γράφει:
«Δεν είναι δυνατό να μην τηρούνται οι νόμοι του κράτους, κόμματα και κοινωνικές ομάδες να κινούνται σε βάρος άλλων κοινωνικών ομάδων, σε βάρος του ελληνικού τουρισμού, σε βάρος των τουριστών που επισκέπτονται την πρωτεύουσα, σε βάρος των επιχειρήσεων μας και τελικά σε βάρος της εθνικής μας οικονομίας. Πρέπει όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και ο ΗΑΤΤΑ δεσμεύεται ότι..... θα το πράξει».



Να τους μπινελικιάσουμε τώρα ή να αφήσουμε για αργότερα τους αστείους τύπους του ΗΑΤΤΑ;

Υ.Γ. Η φωτογραφία (από το Crimes on Air) χαρίζεται με αφιέρωση στους αστείους τύπους του ΗΑΤΤΑ ως αποδεικτικό υλικό των κοινωνικών ομάδων που κινούνται σε βάρος του τουρισμού...
To έστειλε το /fileleutheros.pblogs.gr/
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

META ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΖΟΥΝΕ ΑΛΛΟΥ....ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ....ΑΙΣΧΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

OI ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΟΥΝ. Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. ΤΡΕΞΤΕ ΤΩΡΑ ΖΩΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΟΥΛΑΚΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΦΠΑ, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, ΝΕΡΟ, ΡΕΥΜΑ, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ, ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΑΠΥΘΜΕΝΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥ ΑΧΟΡΤΑΓΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ