Τετάρτη, Ιουνίου 22, 2011

Τουριστικό οδηγό της Νάξου εκδίδει o Πανναξιακός ΑΟ

Σε συμφωνία κατέληξε η πρόταση του Ναξιώτη διαφημιστή Δημήτρη Καρούση στον Πανναξιακό για την έκδοση του τουριστικού-επαγγελματικού οδηγού της Νάξου.
Ο κ.Καρούσης σε συνάντηση που είχε το Σάββατο 18 Ιουνίου με τον πρόεδρο Βασίλη Φλεριανό και μέλη του ΔΣ του ομίλου συζήτησαν τις λεπτομέρειες για την έκδοση του οδηγού και έσφιξαν τα χέρια.
Ο Τουριστικός-Επαγγελματικός οδηγός της Νάξου δίνει την ευκαιρία στους επιχειρηματίες του νησιού να διαφημιστούν σε όλες τις............. εκθέσεις του εσωτερικού αλλά και σε κάθε γωνιά της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων αφού θα κυκλοφορήσει σε 10.000 αντίτυπα και θα διανέμεται δωρεάν κάνοντας αισθητή την παρουσία της Νάξου στις εκθέσεις FILOXENIA,ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ,ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ,ΜΕΤΡΟ,ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ κ.λ.π αλλά και σε τοπικό επίπεδο, θα είναι το πιο χρήσιμο «εργαλείο» για τους κατοίκους της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων.

Τα χρήματα από τις εισπράξεις του οδηγού θα διατεθούν για την ποδοσφαιρική ομάδα του Πανναξιακού ώστε να στηριχθεί η παρουσία της στην Δ Εθνική Κατηγορία αλλά και στα τμήματα του Στίβου που αποτελούν προτεραιότητα για το σωματείο.

Το ΔΣ του Πανναξιακού ΑΟ ευχαριστεί θερμά το διαφημιστή Δημήτρη Καρούση για την ευγενική προσφορά του στο σωματείο και ΚΑΛΕΙ τους επαγγελματίες του νησιού να στηρίξουν αυτή την πρωτοβουλία που θα αποδώσει τα μέγιστα στις επιχειρήσεις τους.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα:22850 22945 και 693 99 49 200


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

5 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ; Α ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ. ΚΑΛΑ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ;

Ανώνυμος είπε...

Πρωτοτυπη ιδεα!!!!!!!!
Μεγάλη έμπνευση!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΣΤΗ ΓΥΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ. ΤΑ @@@ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝΕ

Ανώνυμος είπε...

θα σας χαλασει το χειμωνα να ερχεται μια ομαδιτσα καθε δευτερη Κυριακη κ ισως κ ξενος κοσμος αν επιτρεπει ο καιρος και το ονομα του αντιπαλου..
αυτη η ?<>¨μενη η νοοτροπια...

Ανώνυμος είπε...

Με ομαδίτσες και μπαλίτσες δεν κάνουμε τίποτα. Θα μπορούσαμε να έχουμε τουρισμό και το χειμώνα, αλλά που... τι ψάχνουμε τώρα... Συνεχίστε εσείς να την παίζετε (την μπάλλα σας)