Πέμπτη, Ιουλίου 21, 2011

Προσφυγή κατά της νομιμότητας της 18ης/2011 έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων της 29ης Ιουνίου 2011

Με τo παρόν έγγραφο προσβάλλουμε την νομιμότητα της 18ης/2011 έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων της 29ης Ιουνίου 2011. Το εν λόγω Δημοτικό Συμβούλιο έλαβε χώρα ύστερα από την υπ. αρ. πρωτ. 7875/29.6.2011 πρόσκληση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου (επισυνάπτεται). Στην πρόσκληση του δημοτικού συμβουλίου δεν αποσαφηνίζεται εάν η συνεδρίαση ήταν δημόσια, ενώ στις αποφάσεις αναγράφεται ότι το δημοτικό συμβούλιο «…συνήλθε σε δημόσια έκτακτη συνεδρίαση».
Πριν και κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, αστυνομικές δυνάμεις και η δημοτική αστυνομία δεν επέτρεπαν την είσοδο στο Δημοτικό Κατάστημα (και συνεπώς και στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου) στους πολίτες και τους εκπροσώπους φορέων που επιθυμούσαν να παρακολουθήσουν και....... να παρέμβουν στην συζήτηση με τις απόψεις και τα επιχειρήματά τους (επισυνάπτεται φωτογραφία – πηγή naxos-news.gr). Ως εκ τούτου, η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου έλαβε χώρα κεκλεισμένων των θυρών. Ο Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων (ΦΕΚ 114Α/2006, άρθρο 96, παράγραφος 1) και ο πρόσφατος Πρότυπος Κανονισμός Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου (άρθρο 5, παράγραφος 4) ορίζουν για τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Κεκλεισμένων των Θυρών:

«Οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου είναι δημόσιες και γίνονται στο δημοτικό κατάστημα με την προεδρία του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου. Το δημοτικό συμβούλιο με πλειοψηφία των τεσσάρων πέμπτων (4/5) των μελών του και με αιτιολογημένη απόφαση, η οποία απαγγέλεται σε δημόσια συνεδρίαση, μπορεί να συνεδριάσει κεκλεισμένων των θυρών».

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου δεν ακολούθησε την παραπάνω νόμιμη διαδικασία και ούτε έθεσε σε ψηφοφορία αίτημα για την διενέργεια του Δημοτικού Συμβουλίου κεκλεισμένων των θυρών. Ταυτόχρονα, δεν επιτρεπόταν σε πολίτες και εκπροσώπους φορέων και μέσων μαζικής ενημέρωσης (επισυνάπτεται δημοσίευμα της ηλεκτρονικής εφημερίδας naxos-news.gr) να εισέλθουν στον δημοτικό κατάστημα (και άρα και στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου) καθιστώντας στην ουσία την συνεδρίαση κεκλεισμένων των θυρών.

Βάσει των ανωτέρω επιχειρημάτων και των επισυναπτόμενων εγγράφων και φωτογραφιών αιτούμαστε την ακύρωση όλων των αποφάσεων που ελήφθησαν στο εν λόγω δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, ήτοι:

* Απόφαση 156/2011 με τίτλο: «Λήψη απόφασης για την κήρυξη αναγκαστικής απαλλοτρίωσης ακινήτων για την υλοποίηση του έργου Χώρος Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (Χ.Υ.Τ.Α.) νήσου Νάξου» (ημερομηνία ανάρτησης στον διαδικτυακό τόπο Διαύγεια: 7/7/2011)
* Απόφαση 157/2011 με τίτλο: «Λήψη απόφασης για τη συμμετοχή του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη». Άξονας Προτεραιότητας 4 «Προστασία Εδαφικών Συστημάτων & Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το ταμείο συνοχής με κωδικό θεματικής προτεραιότητας: 44 Διαχείριση οικιακών και βιομηχανικών αποβλήτων» (ημερομηνία ανάρτησης στον διαδικτυακό τόπο Διαύγεια: 11/7/2011)
* Απόφαση 158/2011 με τίτλο: «Λήψη απόφασης για την συμμετοχή του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη». Άξονας Προτεραιότητας 1 «Προστασία Ατμοσφαιρικού Περιβάλλοντος & Αστικές Μεταφορές – Αντιμετώπιση Κλιματικής Αλλαγής – Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το ταμείο συνοχής με κωδικό θεματικής προτεραιότητας: 40 Ανανεώσιμη ενέργεια – Ηλιακή» (ημερομηνία ανάρτησης στον διαδικτυακό τόπο Διαύγεια: 11/7/2011)
* Απόφαση 159/2011 με τίτλο: «Έγκριση τεχνικών δεδομένων και έγκριση υποβολής πρότασης χρηματοδότησης της πράξης με τίτλο: Ολοκληρωμένο σύστημα ελέγχου της ποσότητας και ποιότητας πόσιμου νερού Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων» (ημερομηνία ανάρτησης στον διαδικτυακό τόπο Διαύγεια: 11/7/2011)
* Απόφαση 160/2011 με τίτλο: «Λήψη απόφασης για εκδήλωση πρόσκλησης ενδιαφέροντος για συλλογή οχημάτων μετά το τέλος του κύκλου ζωής τους» (ημερομηνία ανάρτησης στον διαδικτυακό τόπο Διαύγεια: 11/7/2011)



Οι προσφεύγοντες δημοτικοί σύμβουλοι:



Μαράκης Νικόλαος Ψαρρά Ευδοκία

Επικεφαλής Συμπαράταξης Επικεφαλής Λαϊκής Συσπείρωσης

Νάξου & Μικρών Κυκλάδων Νάξου & Μικρών Κυκλάδων

(τηλ: 6948685342) (τηλ: 6974633113)



Ηλεκτροντική διεύθυνση: http://www.naxos-news.gr/?aid=6436

Μετά τον αποκλεισμό, η μονόπλευρη "ενημέρωση"!

Η πρόσκληση της κατεπείγουσας συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων την Τετάρτη 29 Ιουνίου, δεν μας απεστάλη. Αυτό πολύ απλά σημαίνει, ότι η δημοτική πλειοψηφία αφενός δεν επιθυμούσε τη δημοσιοποίηση της συνεδρίασης, αφετέρου δεν επιθυμούσε την παρακολούθηση της συνεδρίασης από δημοσιογράφους. Επιπλέον, φαίνεται ότι επιθυμεί να δώσει, μέσω του Γραφείου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων, τη δική της μονόπλευρη εκδοχή για τη συνεδρίαση που έγινε, αφού έγινε, όχι μόνο κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και "εν κρυπτώ"! Η Naxos News, παρʼ ότι είναι εμφανές, ότι χρησιμοποιείται στην παρούσα φάση "κατά τα καλά και συμφέροντα" της δημοτικής πλειοψηφίας, δημοσιεύει αυτούσιο το δελτίο τύπου...

Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.

Φωτογραφία του Γραφείου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων του δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων

Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας. Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Υπεύθυνος: Μανόλης Λυκουρόπουλος

Τηλ.: 6976436390

E-mail: pressnaxoy@gmail.com

Νάξος, 29/6/2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων αποφασίζει για αναπτυξιακές δράσεις, με γνώμονα τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Η δημοτική αρχή, εργαζόμενη προς όφελος των δημοτών, αναλαμβάνει δράσεις, προκειμένου να επιλυθούν χρόνια και σοβαρά προβλήματα του τόπου μας.

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 29ης Ιουνίου αποφασίστηκε η κήρυξη αναγκαστικής απαλλοτρίωσης ακινήτων για την υλοποίηση του έργου «Χώρος Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (Χ.Υ.Τ.Α.) νήσου Νάξου». Λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος της ευθύνης του έργου, καθώς, επίσης, τις παρούσες, αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες, αποφασίστηκε η συμμετοχή του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη – Προστασία Εδαφικών Συστημάτων και Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων». Με τη συμμετοχή του Δήμου στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, επιχειρούμε τη χρηματοδότηση, από το Ταμείο Συνοχής, για τις ακόλουθες δράσεις:

Α. Το κλείσιμο και την αποκατάσταση των Χ.Α.Δ.Α.

Β. Εγκαταστάσεις – εξοπλισμός μεταφόρτωσης, μεταφοράς, προσωρινής αποθήκευσης και επεξεργασίας απορριμμάτων (θα χρηματοδοτηθούν Σταθμοί Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, Μονάδες Κομποστοποίησης κ.α.)

Γ. Επέκταση και αναβάθμιση Χ.Υ.Τ.Α. σε Χ.Υ.Τ.Υ., για τη διαχείριση αποβλήτων, άμεσα συνδεδεμένων με την παύση λειτουργίας ενεργών Χ.Α.Δ.Α.

Δ. Τεχνικές - περιβαλλοντικές μελέτες και οριστικές μελέτες – τεύχη δημοπράτησης, για την αποκατάσταση των Χ.Α.Δ.Α., καθώς και μελέτες διαχείρισης στερεών αποβλήτων.

Ε. Απόκτηση της απαιτούμενης γης για την κατασκευή των υποδομών

Στ. Υπηρεσίες Τεχνικού Συμβούλου

Ζ. δράσεις ευαισθητοποίησης και δημοσιότητας (φυλλάδια ενημέρωσης και προβολής, οδηγοί, εγχειρίδια, ιστότοποι κλπ)

Η δημοτική αρχή συνεχίζει τις δράσεις της με αναπτυξιακή προοπτική και καθοριστική αποφασιστικότητα.


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

6 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ (ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:
1. Η ΚΡΥΠΤΟΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΦΟΜΟΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ -ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ.
2. Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΒΑΘΥ ΛΗΘΑΡΓΟ.
3. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΠΛΩΣ ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ ΝΑ ΓΚΑΡΙΖΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΑ.
4. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΕΔΡΕΥΕΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ "ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ" ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΑΣΙΖΟΝΤΑ.
5. Η ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ: ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΕΤΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ.
6. ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΤΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ; ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ;
7. "ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ" ΚΑΙ "ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ" ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΙΠΙΛΑΝΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ . ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΑΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ . ΜΕΓΑΛΟΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΛΙΓΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ . ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΕΧΕΙ ΣΙΩΠΗΛΑ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ . ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΝΕΛΑΒΑΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΡΤΖΟ. ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ΚΑΙ ΑΨΟΓΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΡΕΟΥ = ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ .
ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

μη διαμαρτυρεσται βρε , η συνεδριαση ηταν νομιμοτατη , ολα εγιναν κατα λεξη συμφωνα με τη νομοθεσια στο συμβουλιο ,οποιοσ ηθελε εμπαινε παρακολουθουσε τη συνεδριαση ανοιχτα ολα λιγο ξυλο ετρωγαν απ τους μπατσους ,λιγο τσαμπουκας αν ηθελες να πλησιασεις το μεγαρο απ τα 20 μετρα κ μεσα λιγο που ηταν κλειδαμπαρωμενα τα παντα εκει,κατα τ αλλα νομιμα εγιναν ολα και δημοκρατικα,ρε σεις ετσι που τα λετε Μαρακηδες σε λιγο θα μας βγαλετε και φασιστα το Μαυροματη ,αυτο τον αγωνιστη της δημοκρατιας,που δινει το λογο πριν του τον ζητησουν στα συμβουλια.
Δε ξερω ρε σεις τελικα ή ο μαυροματης μαλον ηταν σε αλλο δημο και σε αλλη συνεδριαση εκεινη τη μερα ή εμεις πηγαμε αλλου και μπερδευτηκαμε

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΥΤΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ, ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ, ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ( ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ).

ΧΑΟΣ ΠΑΝΤΟΥ : ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΑΓΡΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΕ ΜΑΡΑΖΜΟ (ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΠΡΟΥΤΟΡΕΣ). ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΒΡΩΜΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΙΨΗ.ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΒΑΛΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΗΔΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΠΑΤΑΛΗΣ ( ΛΙΚΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ) ΡΕΜΟΥΛΑΣ (ΑΠΕΥΘΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ) ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ( ΣΥΜΠΡΙΦΟΡΑ ΠΟΛΥΚΡΕΤΗ) ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ.

ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΜΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΑΜΕ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ.
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΚΗ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΨΗΛΑ ΤΗ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΦΑΣΙΣΤΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ?