Τετάρτη, Ιουλίου 27, 2011

Δήλωση-Βόμβα από Σόιμπλε: Πρέπει να παραχωρήσετε την εθνική σας κυριαρχία!!!!!!

Η ολοκλήρωση της Ευρωζώνης πρέπει να προχωρήσει και τα κράτη που απαιτούν βοήθεια θα πρέπει να είναι έτοιμα να εκχωρήσουν ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας τους στην ΕΕ, δήλωσε ο γερμανός υπουργός Οικονομικών, σύμφωνα με το περιοδικό Stern.
Συγκεκριμένα, Wolfgang Schaeuble είπε ότι: « Η συγκεκριμένη λύση είναι καλύτερη για τα κράτη με μεγάλο κρατικό χρέος, από το να εκδιωχθούν από την Ευρωζώνη...Η ολοκλήρωση πρέπει να προχωρήσει και ένα κράτος με προβλήματα το οποίο δέχεται βοήθεια, θα πρέπει σε αντάλλαγμα να παραχωρεί ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας του στην ΕΕ», είπε ο...... Schaeuble.
Σε επιστολή του, που περιήλθε στην κατοχή του Reuters, ο κ. Σόιμπλε τονίζει επίσης πως η γερμανική κυβέρνηση είναι αντίθετη στη χορήγηση «λευκής επιταγής» στο Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF) για την αγορά ομολόγων στη δευτερογενή αγορά.

Ο Γερμανός υπουργός επισημαίνει ακόμη ότι μια Σύνοδος Κορυφής δεν θα είναι επαρκής για την αντιμετώπιση την κρίση χρέους της ευρωζώνης.

reuters (μετάφραση antinews)
Πηγή
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

7 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ 4ο ΡΑΙΧ ΞΑΝΑΧΤΗΠΑ..
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ..
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ..ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΑΣ..ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΟΥΝ..
ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ Α....ΔΙΑ ΜΑΣ,ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
Δ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΘΑΝΑΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ, ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ ΤΟΣΟΙ ΑΘΩΟΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΞΑΝΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ. ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΛΕΟΝ. ΑΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

μπλά, μπλά, μπλά, όλο μπλά μπλά μπλά! Εργα δε βλέπω, μόνο ψευτομαγκιές. Θα τους κλάσουμε τα α@@δια στους Γερμανούς! Μας έχουν δεμένους χειροπόδαρα και σεις μπορείτε να λέτε ό,τι θέτε

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ!

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΟΥΤΕ ΒΙΔΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΤΣΕΚΑΡΩ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΩ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΕΜΒΕ. ΞΥΠΝΑΤΕ. ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 08+53..
ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ..ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
ΕΓΩ,ΕΣΥ,Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ..
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ(ΕΓΩ) ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΛΑ.
ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ.(ΑΝΑΤΡΟΠΗ).

ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ,ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ..
Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΣ..
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΧΙ,ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ(ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ)ΟΣΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ .
Δ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ. ΠΡΟΤΕΙΜΑΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ.