Πέμπτη, Ιουλίου 21, 2011

Κινητοποιήσεις Π.Α.ΜΕ Νάξου ενάντια στα νέα αντιλαϊκά μέτρα στον τομέα της υγείας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 20/7/2011
Στο πλαίσιο των πανελλαδικών κινητοποιήσεων του ΠΑΜΕ ενάντια στα νέα αντιλαϊκά μέτρα στον τομέα της υγείας (συγχωνεύσεις – κατάργηση νοσοκομειακών μονάδων κλπ), που στόχο έχουν την εμπορευματοποίηση της υγείας και την παράδοσή της στο μεγάλο κεφάλαιο, η Γραμματεία Νάξου προγραμμάτισε και πραγματοποίησε τις πιο κάτω δράσεις:
19/7/2011
o Ανακοίνωση - κάλεσμα μέσω των τοπικών ΜΜΕ, αντίστασης στα...... μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση.
o Παράσταση στο Δ.Σ. Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, που πραγματοποιήθηκε με θέμα την προτιθέμενη συγχώνευση – υποβάθμιση Γ.Ν. – Κ.Υ. Νάξου, με ανάρτηση πανό διαμαρτυρίας και μοίρασμα ανακοίνωσης στα μέλη το Δ.Σ. και στους παρευρισκόμενους.

20/7/2011

o Συμβολική κατάληψη Γ.Ν – Κ.Υ. Νάξου 8-11 το πρωί, επιτρέποντας την είσοδο μόνο στο προσωπικό ασφαλείας και τους ασθενείς, διαμαρτυρόμενοι στη συγχώνευση – υποβάθμιση του Γ.Ν. – Κ.Υ. Νάξου και τα αντιλαϊκά μέτρα στο χώρο της υγείας και σε συμπαράσταση στον αγώνα των εργαζομένων για καλύτερες συνθήκες δουλειάς, καλύτερες συνθήκες νοσηλείας, αναβάθμιση του Νοσοκομείου κλπ.

Κατά τη διάρκεια της πιο πάνω δράσης έγιναν συζητήσεις με απεργούς, με το προσωπικό ασφαλείας και τον Διοικητή του Νοσοκομείου στον οποίο δεν επετράπη η είσοδος καθ’ όλη τη διάρκεια της κατάληψης.

Καλούμε, τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους αγρότες τους νέους και τις νέες, τους συνταξιούχους, σε κοινή δράση με το ΠΑΜΕ για να αποτρέψουμε κάθε προσπάθεια περεταίρω υποβάθμισης και εμπορευματοποίησης της υγείας, διεκδικώντας αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία για όλους.
ΠΑΜΕ

ΠΑΜΕ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Μέλος της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας (Π.Σ.Ο.)
e-mail: pamenaxoy@yahoo.gr τηλ. : 6944693936 – 6906279789
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

8 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΓΑΤΑΚΙΩΝ ΦΤΩΧΟΠΑΙΔΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΣ,ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΛΕΟΝ, ΜΕ ΕΜΦΑΝΗ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΡΑΣΗΣ.ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΘΕΙ, ΔΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΘΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ,ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ,ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ,ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΡΟΥΣΦΕΤΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΥΙΖ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ΓΕΥΜΑΤΑ,

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΩΟΣΟ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΛΕΥΤΑ,ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΠΡΟΤΟΠΟΡΟ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΓΙΑΝΝΑΡΑ

Ανώνυμος είπε...

το π.α.με τα λεει πολυ καλα.
αν θελετε να δειτε το επιπεδο των δικηγορων της ναξου ψαξετε στα ναξιωτικα μπλοκς την ανακοινωση του δικηγορικου συλλογου ναξου για την υγεια τον οτε κλπ.
το κειμενο το υπογραφουν δυο ελληνες.
αλλα μαλλον το εχει γραψει κανενας μαυριδερος μεταναστης ... που ηλθε προσφατα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΣΠΟΥΔΑΖΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ...ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ.Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ -ΚΟΜΜΑΤΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΓΙΑΤΙ ΤΟΟΣΗ ΚΑΚΙΑ;ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ; ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ;ΔΕ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ;

Ανώνυμος είπε...

kathikia ola

Ανώνυμος είπε...

που τα ειδες εσυ φιλαρακο μου αυτα αλυλεγγυη και κουραφεξαλα στη Ναξο .Εδω το μονο που βλεπουμε μια δημοτικη αρχη με το οποιο χρωμα νακοροιδευει για αλλη μια φορα τους κακομοιρους δημοτες που την εβγαλαν με την συναιχιση του συστηματος οπως ακριβως ηταν πριν , με την λαιμαργη απολαυση της εξουσιας της προσωρινης καρεκλας να βολεψει οτι και οσους προλαβει απ τους αμμεσα δικους της χωριν να κραταει καν τα προσχηματα ,μια αναρχη και φασιστικη αντιμετωπιση του κοσμου ... τι αλλο να σου πω ματια εχεις οπως ολοι μας και βλεπεις την εξεληξη ωσ τωρα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΞΑΝΑΔΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο 1.26 ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ,ΝΑ ΚΑΡΦΩΣΕΙ,ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ,Κ.Α.ΑΙΣΧΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΩΣ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ, ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΠΑΣΟΚΟΚΑΘΙΚΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΒΡΑΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ!
ΥΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

22 Ιουλίου 2011 1:49
Μην τον ψάχνεις θα σε βρει αυτός και τότε θα πρέπει τις αβάσιμες μαλακίες που γράφεις να του τις πεις μπροστά του.
Και να είσαι σίγουρος ότι όταν έρθει η ώρα,,,我他妈的她的猫你妈.
Κότα ε κότα!