Δευτέρα, Ιουλίου 18, 2011

Χαριστική βολή στον Τουρισμό από τους ταξιτζήδες

Έκκληση για να σταματήσουν οι αποκλεισμοί απευθύνουν οι ξενοδόχοι!!!
48 ωρη απεργία κήρυξαν οι ιδιοκτήτες ταξί στο λεκανοπέδιο Αττικής αποκλείοντας από σήμερα το πρωί Αεροδρόμιο, Αττική Οδό και Λιμάνι Πειραιά!
Οι αυτοκινητιστές απειλούν με κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και με απεργία διαρκείας αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.
Οι εικόνες με τους ξένους τουρίστες να περπατούν χιλιόμετρα για να μπορέσουν να φτάσουν στο λιμάνι, φορτωμένοι με τις βαλίτσες τους και σε ημέρα καύσωνα ήδη κάνουν τον γύρο του κόσμου!
Δεν θα είναι λίγοι που μπροστά στο ενδεχόμενο της ταλαιπωρίας σκέφτονται ακόμα και να ματαιώσουν μια επίσκεψη στη χώρα μας!!!!!!!
Λίγο πριν τις 10 το πρωί η εισαγγελέας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου, ζήτησε να........ σχηματίζονται αμέσως δικογραφίες για όσους οδηγούς ταξί διαπιστώνεται ότι διαπράττουν αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα, όπως αυτό της παρακώλυσης συγκοινωνιών.

Ύστατη έκκληση για να σταματήσουν τους αποκλεισμούς απευθύνουν οι ξενοδόχοι με ανακοίνωση που εξέδωσε η ομοσπονδία τους (ΠΟΞ):

"οι οδηγοί ταξί, με τη μορφή της διαμαρτυρίας που επέλεξαν, καταφέρνουν ένα ακόμα καίριο πλήγμα στην εικόνα της χώρας διεθνώς, η οποία πρόσφατα αμαυρώθηκε απ' τα τραγικά επεισόδια του Ιουνίου. Θυμίζουμε ότι οι χώροι που σήμερα αποκλείουν(αεροδρόμιο και λιμάνι) αποτελούσαν διαχρονικά τους προνομιακούς τόπους εργασίας τους".
«Αναρωτιόμαστε αν είναι δυνατόν να συνεχίζουμε με τρόπο συστηματικό να "πυροβολούμε τα πόδια μας" και κάνουμε την ύστατη έκκληση στους επαγγελματίες οδηγούς ταξί να σταματήσουν άμεσα τις ακραίες μορφές διαμαρτυρίας» καταλήγει η ανακοίνωση.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

11 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

καλα κανουμε . με αρπακολατζιδικες πολιτικες τι περιμενετε; ενταξει κακο στον τοτρισμο,αλλα επιτρεπεται εν μια νυκτι να χασουμε 200.000 ευρω;επρεπε να πουνε σε 5 χρονια ολα ελευθερα. να σταματησουμε να αγοραζουμε αδειες.

Ανώνυμος είπε...

Κλεφτοταρίφα ναξιώτη, έχεις κι εσύ παράπονα; Από δω και πέρα πρέπει να σε αρχίσουν στις αναφορές και στις μυνήσεις που δε χρησιμοποιείς ταξίμετρο και κλέβεις τους ντόπιους και τους τουρίστες με τα κόμιστρα που κατεβάζεις από το κεφάλι σου... Ούστ απατεώνες...Μπορεί η κυβέρνηση να είναι ανθελληνική και προδότική, αλλά ειδικά στους ταρίφες καλά κάνει...

Ανώνυμος είπε...

παιδια δεν πρεπει να τσακωνομαστε μεταξυ μας αυτο ακριβως θελουν τα καθικια που μας κυβερνανε
Θελουν να στρεψουν την μια κοινωνικη ομαδα κατα της αλλης

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ; ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΑ. ΚΑΘΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΠΟΝΑΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ante gamitjite re taksitzides mounoskila!!!!
eisaggeleas kai oloi mesa kariolides

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ξέρει κανείς να μας πει εάν αληθεύει, ότι ο κος Ρήγας έχει αγοράσει αυτοκίνητα 8 θέσεων για νέα ταξί με κάποιον συνεργάτη του εδω στην Νάξο και έχουν έτοιμη εταιρία?

Ανώνυμος είπε...

τοιχοδιωκτες ειναι λαμογια και κλεφτες

Ανώνυμος είπε...

vromotarifa

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΣΚΗΣΕΙ.
ΓΙΑΤΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ, ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΙΔΕΣ?

Ανώνυμος είπε...

Η ΟΛΑ ΚΛΕΙΣΤΑ Η ΟΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ.
ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 40 ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ?

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΒΡΕ ΑΨΟΛΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΤΑ ΤΑΞΙΜΕΤΡΑ; ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΜΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ; ΑΜΑ ΡΕ ΑΨΟΛΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ ΠΕΝΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ;