Τρίτη, Ιουλίου 26, 2011

Νέο ειδησεογραφικό site στο διαδίκτυο

Η DPG Digital Media δημιούργησε και ανεβάζει on line το mediagate.gr.
Το mediagate.gr είναι ένα θεματικό site με 24ωρη ενημέρωση για όλα όσα διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media. Τα γεγονότα, τα πρόσωπα, το παρασκήνιο, οι τάσεις, οι γνώμες και όλα εκείνα που διαμορφώνουν την πραγματικότητα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης βρίσκονται εδώ.
Τηλεόραση, Κοινωνικά Δίκτυα, Ίντερνετ, Τύπος, Ραδιόφωνο είναι οι χώροι τους οποίους καλύπτει το ρεπορτάζ του...... mediagate.gr. Έχει ταχύτητα, πληρότητα, αξιοπιστία και διαρκή ενημέρωση σε βάθος από τον κόσμο των media.
Το mediagate. gr ήρθε να καλύψει τα νέα δεδομένα και γεγονότα στα media με την
θεαματική είσοδο του Internet και των κοινωνικών δικτύων. Έχει αδιάκοπη και πλήρη ενημέρωση για τα γεγονότα και τις εξελίξεις στο Facebook και το Twitter.

Το mediagate.gr δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε όσα διαδραματίζονται στα τηλεοπτικά κανάλια, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Εξασφαλίζει στους επισκέπτες του την μέγιστη πληρότητα με ειδήσεις από τα άλλα μέσα ενημέρωσης και καθιερώνει περισσότερη ειδησεογραφία για τις εξελίξεις και τις τάσεις στην ενημέρωση από το Ίντερνετ τόσο στον ελληνικό χώρο, όσο και παγκοσμίως.

Το mediagate.gr είναι ο καθρέφτης των μέσων ενημέρωσης στο διαδίκτυο.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :