Τετάρτη, Αυγούστου 17, 2011

Άγριο κράξιμο σε Καχριμάκη, Λοβέρδο και Μαγκούφη στην επαρχία!!!

Αποδοκίμασίες δέχθηκαν ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μ. Καρχιμάκης και ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Χρ.Μαγκούφης κατά τη διάρκεια εμφανίσεών τους στην ελληνική επαρχία.
Ο βουλευτής Τρικάλων Χρ. Μαγκούφης δέχθηκε τις αποδοκιμασίες των κατοίκων του Δήμου Καλαμπάκας σε πανηγύρι στο προαύλιο του Δημοτικού σχολείου της Αγναντιάς του Δήμου Καλαμπάκας.
Σύμφωνα με το trikalanews, ο κ. Μαγκούφης πήρε το μικρόφωνο για να απευθύνει χαιρετισμό στους πανηγυριώτες συντοπίτες του. Εκείνοι αντέδρασαν με αποδοκιμασίες, αλλά ο βουλευτής δεν πτοήθηκε.
«Το να μας αποδοκιμάζουν, ακόμα και το να μας γιαουρτώνουν, είναι σημάδια της Δημοκρατίας» είπε ο βουλευτής δικαιολογώντας τις αντιδράσεις των κατοίκων, χαρακτηρίζοντας μάλιστα «φυσιολογικές» τις αντιδράσεις.. «Παρά τις όποιες διαμαρτυρίες σας, εγώ σας............. αγαπώ», είπε τελικά.

Επίθεση δέχθηκε και ο Μιχάλης Καρχιμάκης. Ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, έγινε στόχος ενός αγρότη στο χωριό Μαρωνιά της Σητείας, πάλι κατά τη διάρκεια τοπικού πανηγυριού. Λίγη ώρα νωρίτερα πάντως, ο ίδιος αγρότης είχε επιτεθεί φραστικά και στον βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Πλακιωτάκη.

Επεισόδιο, φραστικό και αυτό, είχε όμως και ο Υπουργός Υγείας. Σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία, το περασμένο Σάββατο, ο κ. Λοβέρδος είχε πάει στην Κυλλήνη, όπου και έγινε στόχος φραστικής επίθεσης από κατοίκους.


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

kala ayti i maimou the agrio skisimo kai meta kraximo