Παρασκευή, Αυγούστου 26, 2011

Κινητοποιήσεις των Συλλόγων Μαζικής εστίασης για την άδικη αύξηση του ΦΠΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας του κλάδου μας (ΠΟΕΣΕ) σε έκτακτη συνεδρίασή του χθες Τετάρτη 24/8/2011, και μετά το αδιέξοδο στο οποίο οδηγήθηκε ο Κλάδος μας, με την απαράδεκτη εμμονή της Κυβέρνησης για μετάταξη των υπηρεσιών εστίασης στον ΦΠΑ του 23% από 1/9/2011, συγκαλεί άμεσα την Γ.Σ. των Αντιπροσώπων των Σωματείων Μελών της, σύμφωνα με το άρθρο 12 § 2 του ισχύοντος καταστατικού, την Τρίτη 30 Αυγούστου 2011 και ώρα 14.00 στα γραφεία της Ομοσπονδίας με μοναδικό θέμα Ημερήσιας Διάταξης:
Συζήτηση και λήψη απόφασης για κινητοποιήσεις και αντιδράσεις του Κλάδου μετά την επιβολή ΦΠΑ 23%.
Μετά από την Συνεδρίαση αυτή και σύμφωνα με αυτά που θα αποφασισθούν θα καθοριστεί η στάση των 155 Σωματείων Μαζικής Εστίασης Πανελλαδικά τα οποία εκπροσωπούν 150.000 επιχειρήσεις και απασχολούν περί τους 400.000 εργαζομένους και 300.000 μέλη οικογενειών.
Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Μαζικής εστίασης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία»
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Ιωάννης Ευαγ. Παπαδόπουλος Ευάγγελος Αθαν. Καραμανής

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

80 % θα το πανε το φπα σε λιγο αυτοι οι πουλημενοι πασοκοκλεφτες που τα εχουν φαει ολα πια τοσα χρονια στο μελι , γιωργακηδες πισογλεντηδες και το υπολοιπο συναφι τους ,θελουν να καταφερουν οσο πιο συντομα γινεται να νας διωξουν απο την Ελλαδα να ψαχνουμε σαν προσφυγες σ αλλες χωρες ενα κομματι ψωμι και να φερουν εδω Γερμαναραδες δντ αδες και οτι σκατα αλλο περιεχει το σχεδιο ξεπουλημα ελληνων και ελλαδας. ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ