Σάββατο, Αυγούστου 20, 2011

Θύμα κακοποιών έπεσε η μητέρα του Βουλευτή Ν. Νικολόπουλου

Στην Πάτρα βρέθηκε το Σάββατο ο Τομεάρχης Εργασίας της Ν.Δ., βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Νικολόπουλος, διακόπτοντας περιοδεία του, προκειμένου να επισκεφθεί τη μητέρα του, η οποία το μεσημέρι της Παρασκευής έπεσε θύμα επίθεσης κακοποιών στοιχείων και νοσηλεύθηκε στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας». Αργότερα, το βράδυ, ο κ. Νικολόπουλος συνέχισε την περιοδεία του, μιλώντας ωστόσο για το συγκεκριμένο περιστατικό σε εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης, αρκέστηκε να δηλώσει:
«Οι πληγές μιας 87χρονης γυναίκας, που δέχτηκε την πισώπλατη επίθεση τριών κακοποιών στοιχείων, είναι ουσιαστικά πληγές της κοινωνίας και της ανασφάλειας που όλοι βιώνουμε. Δεν προσωποποιώ το θέμα, ούτε η δική μου μάνα είναι το..... μοναδικό θύμα τέτοιων επιθέσεων.

Πολλές άλλες μάνες, πολλοί ηλικιωμένοι αλλά και ανήλικοι, γενικά πολλοί πολίτες που μοιάζουν να είναι λίγο πιο ανίσχυροι από τους άλλους, έχουν δεχτεί τέτοιες επιθέσεις από κλέφτες, που προκειμένου να τους πάρουν τα λίγα ή τα περισσότερα χρήματα που μεταφέρουν, δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα να τους σπρώξουν και να τους χτυπήσουν, να τους αντιμετωπίσουν βάναυσα και να θέσουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα ή ακόμα και τη ζωή τους.

Δυστυχώς, η κοινωνία μας αισθάνεται πως βρίσκεται στο έλεος των κακοποιών και το αίσθημα ανασφάλειας μεγαλώνει. Βλέπετε, και η δημόσια τάξη και ασφάλεια έχουν ενταχθεί στην προκρούστεια λογική που διέπει το σύνολο της κυβερνητικής πολιτικής. Έτσι, η κυρά Αφροδίτη, όπως και κάθε απροστάτευτος πολίτης, απλά και μόνο, εύχονται και προσεύχονται να είναι τυχεροί και να μπορέσουν να ξεπεράσουν τα τραύματά τους…».

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :