Δευτέρα, Αυγούστου 22, 2011

ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΠΛΟΙΟ ΤΟ ΑΘΛΟΘΕΑΤΡΟ ΜΑΝΩΛΗΣ ΨΑΡΡΑΣ

Με τη συντροφιά του ολόγιομου φεγγαριού , του μαγευτικού Φιλωτιού το βράδυ αλλά και αρκετού κόσμου -όχι βέβαια του αναμενόμενου-πραγματοποιήθηκε στις 16 Αυγούστου 2011 στο Αθλοθέατρο «Μανώλης Ψαρράς» η μουσικοχορευτική εκδήλωση «Σεργιάνι στο Αιγαίο».
Στην εκδήλωση αυτή έλαβε μέρος το χορευτικό της «Συναξίας» όπου παρουσίασε ποικίλους παραδοσιακούς χορούς από Κυκλάδες , Κρήτη και Δωδεκάνησα με επικεφαλή τη Σταυρούλα Δεμενεοπούλου μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Μ.Σ. Φιλωτίου .
Στη συνέχεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί τοπικοί χοροί από το χορευτικό του συλλόγου μας, υπεύθυνη του οποίου είναι η Κατερίνα Βρούτση. Το χορευτικό συνόδευσε ο ήχος παραδοσιακών οργάνων (τσαμπούνα, τουμπάκι, βιολί, λαούτο).Ο Α.Μ.Σ.Φ με αυτόν τον τρόπο απέδειξε τη..... δυναμικά του παρουσία και σε πολιτιστικά θέματα. Στο τέλος της εκδήλωσης όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα και αυτοί να χορέψουν με την ψυχή τους.

Σαν Δ.Σ του Α.Μ.Σ.Φ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση. Ευχαριστούμε λοιπόν το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για την παραχώρηση του αθλοθέατρου «Μανώλης Ψαρράς», τον Τσακωνιάτη Βασίλειο για τη βοήθειά του , τη Διαγνωστική Νάξου που ήταν ο χορηγός της εκδήλωσης μας , την εκφωνήτρια Κατσούρη Μαρία , τους οργανοπαίχτες Μουστάκη Απόστολο (Βιολί ) , Μουστάκη Ηλία (Λαούτο) , Κοττάκη Εμμανουήλ (Τουμπάκι) , Μουστάκη Γεώργιο (Τσαμπούνα). Επίσης ευχαριστούμε τη Βασιλάκη Φωτεινή που ήταν στο τραγούδι και τη Βρούτση Αικατερίνη υπεύθυνη του χορευτικού μας .Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη του χορευτικού της «Συναξίας» τον Σουσούνη Ιωάννη, Κοκκολιού Ζαχαρούλα , Καρυοφύλλη Ελένη , Μικέ Ευαγγελία , Σέργη Σταματία , Ανδρώνη Ανδριάνα , Μανωλά Δέσποινα , Κουμερτά Ειρήνη , Δημητροκάλη Άννα , Δημητροκάλης Φραγκίσκος .


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

bravo ston athlitiko filotiou kai bravo kai stin sinaxia pou anoixtike kai sto filoti makari na ginode teties parousiaseis se oloi tin naxo xana bravo