Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 16, 2011

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΑΥΠΗΓΕΙΟΥ «ΝΕΩΡΙΟΝ» ΣΥΡΟΥ

Σειρά Παρεμβάσεων – Συνεντεύξεων, ανταποκρινόμενος σε σχετικές προσκλήσεις, πραγματοποίησε και πραγματοποιεί σε κεντρικά Μ.Μ.Ε. ο επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, Αντιπρόεδρος της Δ.Ο.Ε. και Πρόεδρος της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. κ. Χαράλαμπος Κόκκινος για την ανάδειξη θεμάτων που αφορούν:
Τη λειτουργία του Ναυπηγείου «Νεωρίου» Σύρου.
Τα προβλήματα στον ευαίσθητο τομέα της Εκπαίδευσης με την έναρξη της σχολικής χρονιάς.
Συγκεκριμένα:
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού «KONTRA CHANNEL» (http://www.kontrachannel.gr) την.......... Πέμπτη 16/09/2011 για το ζήτημα της λειτουργίας του Ναυπηγείου του Νεωρίου της Σύρου και της πρωτοβουλίας που ανέπτυξε η μείζονα μειοψηφία του Περιφερειακού Συμβουλίου για τη στήριξη των πεντακοσίων (500) εργαζομένων στη μοναδική «βαριά» βιομηχανική μονάδα του Νοτίου Αιγαίου. Ο κ. Κόκκινος ζήτησε τη στήριξη της Πολιτείας και την άμεση υλοποίηση των αλλεπάλληλων κυβερνητικών υποσχέσεων για να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του Ναυπηγείου.
Στην ημερήσια εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» της Παρασκευής 16/09/2011 στη σελίδα 23 (www.dimokratianews.gr) ανέδειξε τα προβλήματα της Εκπαίδευσης με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και τα ιδιαίτερα ζητήματα Παιδείας που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Νοτίου Αιγαίου.
Στο 100ο τεύχος του περιοδικού «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» (www.epikaira.gr) της εβδομάδας 15/09-21/09 στη σελίδα 92 αναφέρθηκε στα προβλήματα της Παιδείας.
Ενώ την Κυριακή 18/09/2011 και ώρα 10:15 π.μ. θα φιλοξενηθεί στον τηλεοπτικό σταθμό «ΤΗΛΕΑΣΤΥ».




Χαράλαμπος Κόκκινος

kokkinosxar@yahoo.gr

Επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου.

Μέλος Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :