Παρασκευή, Οκτωβρίου 21, 2011

Οι εργαζόμενοι στον καιάδα του αρθρου 37 - Τσάμπα μάγκες μέσα στη βουλή οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ , κρύβονται απο το λαό

Και θα συνεχίσουν να κρύβονται. Τώρα ακόμα περισσότερο. Στις πλάτες τους έχουν μια κοινωνία που την έριξαν στο καιάδα και έναν νεκρό που πέθανε - σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες - από έμφραγμα που του προκάλεσε η ρίψη χημικών και μια περίεργη στάση της αστυνομίας.
Μέσα στη βουλή όμως είναι "τσάμπα μάγκες". Φωνάζουν, ουρλιάζουν, διατάζουν σε στυλ συνταγματάρχη. Χειροκροτούν, γελάνε, πανηγυρίζουν για αστειάκια και λογοπαίγνια σαν μικρά παιδιά. Δεν δείχνουν κανένα σεβασμό σε........ μια κοινωνία που υποφέρει και έχει γίνει κομμάτια και θρύψαλα. ένα λαό που μέσα σε καθεστώς φόβου τόλμησε δύο μέρες στις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις της νεώτερης Ελληνικής ιστορίας. Τσάμπα μάγκες, γιατί αν πάρετε αυτό το ύφος κύριε Βενιζέλο και κύριε Κακλαμάνη και πάτε καμιά βόλτα σε μια γειτονιά, θα χρειαστείτε άμεσα τη τεχνολογία της διακτίνισης για να σωθείτε από την οργή του λαού.
Τσάμπα μάγκες οι βουλευτές που ψέλλιζαν μπροστά σε διαμαρτυρόμενους πολίτες, βλακείες και ψέματα για να ξεφύγουν. Εκεί τα μάτια είναι χαμηλωμένα. Μέσα στη βουλή όμως παίρνουν το αίμα τους πίσω.
Χειροκροτούν μέχρι να σπάσουν τα χέρια τους. Χοροπηδάνε και μετά αγκαλιασμένοι πάνε για καφέ στο καφενείο της βουλής.
Το μόνο σε όλη τη χώρα καφενείο που μπορούν με ασφάλεια να συνεχίζουν να το παίζουν "τσάμπα μάγκες" εις βάρος ενός ολόκληρου λαού
Από http://kepparou.blogspot.com/2011/10/37_20.html
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :