Τετάρτη, Οκτωβρίου 19, 2011

Βγήκαν οι Ναξιώτες στο δρόμο!!!

*Η μεγαλύτερη συγκέντρωση των τελευταίων χρόνων .
*Δυναμική συμμετοχή όλων των φορέων, υπαλλήλων και εργαζομένων
*Καταστήματα, υπηρεσίες, σχολεία, και Δήμος παρέμειναν κλειστά
*Μέλη του Π.Α.ΜΕ πραγματοποίησαν συμβολική κατάληψη στα γραφεία του Νοσοκομείου

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

8 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους κάτι κινείται και στο νησί.
Πάντως το ΠΑΜΕ που παριστάνει ότι είναι ο κεχαγιάς των αγώνων και κάνει πεντάλεπτη!!!! κατάληψη στο Κέντρο Υγείας ενώ οι εργαζόμενοι απεργούσαν και ήταν στο δρόμο, να μας πει πού ακριβώς ήταν όταν η επιτροπή αγώνα για την υγεία απέκλεισε τα γκισέ και ο κόσμος έμπαινε δωρεάν.... Κάνανε το κουνέλι..

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ.
ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Τον Τακαιπωρο Αναματερο κοιταξτε...!!!

Ανώνυμος είπε...

Talaiporo !

Ανώνυμος είπε...

gia na doume tha vgoyn oloi exw twra poy tha gemisei anemogennhtries to nhsi?

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΕΙΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΕΙΤΕ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ.
ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ, ΤΑ ΜΕΣΑ, ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, ΤΑ ΒΙΣΜΑΤΑ, ΤΟ ΔΟΝΤΙ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΤΕ.
ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΠΟΡΕΙΕΣ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚ, ΟΥΤΕ ΝΔ, ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ, ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΜΕΝΗ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ.
ΚΟΙΤΕΞΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΟ.
ΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟ...

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ είπε...

Το μεγαλύτερο σφάλμα που κάνετε είναι οι καυγάδες. Ολοι οι εργαζόμενοι , το σύνολο του λαικού και εργατικού κινήματος πρέπει να μένει ενωμένο σαν μια γροθιά . Θεωρώ τελείως λάθος να γίνονται χαρακτηρισμοί και μάλιστα υποτιμιτικοί απο εργαζομένους σε άλλους εργαζομένους συνδικαλιστές ή οχι. Η κριτική σε συνδικαλιστικά κινήματα είτε είναι το ΠΑΜΕ ή οποιοδήποτε άλλο πρέπει να γίνεται με προσοχή και όχι με φρασεολογία γηπέδου. Οι συνδικαλιστές που προέρχονται απο την αριστερά ποτέ δεν έκαναν το κουνέλι . Οταν κατάγγελαν το τι θα συμβεί τους έλεγαν υπερβολικούς. Δυστυχώς και οι πιο απαισιόδοξες προβλέψεις τους εποβεβαιώθηκαν!! Μήπως ο χαρακτηρισμός ΄΄κουνέλι΄΄ να απευθυνθεί στους κυβερνητικούς συνδικαλιστές που άνακάλυψαν εσχάτως αυτά που το ΠΑΜΕ και άλλες συνηστώσες του λαικού κινήματος έλεγαν εδώ και πολλά χρόνια;

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ είπε...

το διεφθαρμένο πελατειακό κράτος που διμηούργησαν τα δυο μεγάλα κόμματα ειναι ο κύριος υπέυθυνος για αυτά που περιγράφεις. Και βέβαια αυτοί που διορίστηκαν με τα ρουσφέτια και το γλύψιμο ακόμα και τώρα αρνούνται να απεργήσουν ,αρνούνται να βγούν στο δρόμο. Οι εργαζόμενοι δεν παραπονιούνται φίλε μου , αγωνίζονται για να επιβιώσουν. Σίγουρα έχουν ευθύνες και οι εργαζόμενοι που ανέκτηκαν τόσα χρόνια τα πολιτικά αυτά σκουπίδια να μας κυβερνούν και οι δήμοι φυσικά έχουν δημιουργήσει το δικό τους πελατειακό κράτος. Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ διορίστικαν όλοι οι υπάληλοι με μέσο . Αυτοί που έχουν με τους πολητευτάδες πελατειακές σχέσεις τους βλέπεις σε κάθε εκλογές όλο χειραψίες και χαιρετούρες και ανέξοδο χειροκρότημα.
Διαφανείς διαδικασίες προσλήψεων ζητούσαν οι δυνάμεις του λαικού κινήματος πολύ πριν καθιερωθουν με το ΑΣΕΠ. Αλλα κάποια αυτιά ήταν για χρόνια βουλωμένα . Αναζήτα λοιπόν τις κύριες ευθύνες στους πολιτικάντηδες που τόσα χρόνια συντήρησαν αυτό το σύστημα για να διατηρήσουν τις καρέκλες τους. Αυτοί μαζί με τα Ελεγχόμενα ΜΜΕ διαμόρφωσαν τις συνηδησεις του βολέματος και του ωχαδελφισμού. Η κρίση όμως διέλυσε τους κομματικούς στρατούς και ακόμα και αυτοί που πρίν απο ένα ή δύο χρόνια ένοιωθαν βολεμένοι νοιώθουν στο σβέρκο τους την καυτή ανάσα της ανέχειας και της οικονομικής εξαθλίωσης και βγαίνουν στους δρόμους άφου κατάλαβαν ότι οι πολιτικοί είναι καμένα χαρτιά , ότι δεν έχουν τιποτα να περιμένουν. Πρέπει δηλαδή να τους κατηγορήσουμε επειδή ΄΄ξύπνησαν΄΄ έστω και τώρα ; ή πρέπει να τα σταυρώσουν και να κάτσουν να ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΧΏΡΑ ΝΑ ΔΙΑΛΎΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ!!!!
Μην κάνεις ιδεολογία σου την παγκαλική ρήση ΄΄μαζί τα φάγαμε΄΄ Αυτό δεν μπορείς να το πείς στο σύνολο των εργαζομένων που ζούσαν απο ένα μισθό και υπερχρεώθηκαν για να πάρουν ένα σπίτι. Ας το πει για το στενό κομματικό στελεχιακό δυναμικό των κομματων εξουσίας που είχαν πιάσει, διοριστεί σε όλες τις θέσεις κλειδία και ρουσφέτια έκαναν και ΄΄μασαγαν΄΄. Παρείχαν και κάλυψη και σε όλους τους επίορκους και κλέφτες του δημοσίου τους οποίους ανακάλυψαν σε μία νύχτα. Οπως ανακάλυψαν και την φοροδιαφυγή ξαφνικά. Δικηγόροι ,μηχανικοί , γιατροί επιχειρηματίες κλπ με τεράστιες περιουσίες και εισοδήματα των 10000 το χρονο.
Ανακάλυψαν ξαφνικά ότι έγραφαν γιατροί 300.000 ευρώ συνταγές το μήνα. 300 ΔΙΣ ΕΥΡΩ βρίσκονται απο ελληνες ΜΟΝΟ στην ελβετια.
Σε αυτά υπολόγισε τα τρις που δόθηκαν σε υμετέρους προμηθευτές ,εργολάβους , τραπεζίτες , ΠΑΕ , κανάλια κλπ
Απο την μιά λοιπόν στοχοποιείτε το δημόσιο και οι εργαζομενοί του λοτι φταινε για το χαλι , διαλύωντας οργανισμούς , μειώνοντας θέσεις κλείνοντας σχολεία και νοσοκομεία , κόβει μισθούς συντάξεις ,επιδόματα και απο την άλλη το τραπεζικό , εργολαβικό κλπ σύστημα μένει στο απυρόβλητο και συνεχώς επιδοτείται με διάφορες δικαιολογίες. Μην νΑΠΟΡΕΊς ΛΟΙΠΌΝ που βγαίνουν στους δρόμους