Πέμπτη, Οκτωβρίου 20, 2011

Μέχρι και αύριο η αποχή των δικηγόρων της Νάξου.

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Νάξου κατά την έκτακτη συνεδρίαση της 19ης Οκτωβρίου 2011 αποφάσισε την αποχή των μελών του από τα καθήκοντά τους την Πέμπτη και Παρασκευή, 20 και 21 Οκτωβρίου 2011 σε ένδειξη διαμαρτυρίας, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στα αλλεπάλληλα κυβερνητικά μέτρα που πλήττουν τον Ελληνικό λαό και προσβάλλουν τον πυρήνα των συνταγματικών δικαιωμάτων.
Οι Δικηγόροι, ανταποκρινόμενοι στον κοινωνικό τους ρόλο, δίνουν το παρόν για την προάσπιση των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων, τα οποία δεν μπορούν να τεθούν σε εφεδρεία.
ΔΙΕΥΚΡΙΝΊΖΕΤΑΙ ότι κατά τη διάρκεια της αποχής (από 20/10 - 21/10), δεν...... επιτρέπεται η κατάθεση δικογράφων, καθώς και η διενέργεια δικηγορικών πράξεων στις Γραμματείες των Δικαστηρίων, σε συμβολαιογραφεία, Υποθηκοφυλακεία και Κτηματολογικά Γραφεία.

Η χορήγηση αδειών θα καταλαμβάνει τις υποθέσεις που αφορούν συμπλήρωση ορίων προσωρινής κράτησης, κρατούμενους (μόνο στα αυτόφωρα),

αντιρρήσεις (διοικητικά), παραγραφές, προθεσμίες, αναστολέςπλειστηριασμών

προσωρινές διαταγές, καθώς επίσης και υποθέσεις εκουσίας δικαιοδοσίας που για κάποιο σοβαρό αποδεδειγμένο και κατεπείγοντα λόγο δεν μπορούν να αναβληθούν.

ΕΠΙΣΗΜΑΊΝΕΤΑΙ ότι η κατάθεση των προτάσεων που λήγει την 20/10/2011 για την τακτική διαδικασία του Πολυμελούς Πρωτοδικείου θα γίνει κανονικά.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΑΞΟΥ

Η Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

Μαρία Μάρκου Γεώργιος Καραμανής
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :