Τετάρτη, Οκτωβρίου 19, 2011

Δελτίο τύπου του Π.Α.ΜΕ Νάξου για τις κινητοποιήσεις

Οι εργαζόμενοι της Νάξου σήμερα έδωσαν μια βροντερή απάντηση στα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης και το πολυνομοσχέδιο που καταδικάζουν τα λαϊκά στρώματα στη φτώχια και την εξαθλίωση.
Ένωσαν τη φωνή τους, με τις εκατοντάδες χιλιάδες φωνές σε ολόκληρη την Ελλάδα, ενάντια στο μονόδρομο κυβέρνησης, ΕΕ, ΔΝΤ, έστειλαν μήνυμα για αντεπίθεση και άνοιξαν το δρόμο για την ανατροπή και την τελική νίκη, τη λαϊκή εξουσία.
Εκατοντάδες απεργοί εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, αγρότες, έμποροι, ΕΒΕ, νέοι, γυναίκες και παιδιά και μέσα από τα σωματεία τους, ανταποκρίθηκαν στο...... κάλεσμα του ΠΑΜΕ και έδωσαν μαζική, δυναμική παρουσία, στη μεγαλειώδη συγκέντρωση στην πλατεία Παλιού Δημαρχείου, η οποία κορυφώθηκε με την οργανωμένη προσέλευση των απεργών του δήμου Νάξου και των εργαζομένων του Γ.Ν. - Κ. Υ. Νάξου.

Στην εκδήλωση μίλησαν εκπρόσωποι όλων των συμμετεχόντων η οποία έκλεισε με την κεντρική ομιλία του ΠΑΜΕ και διάβασμα ψηφισμάτων .

Ακολούθησε μεγαλειώδης και πρωτόγνωρη για τη Νάξο πορεία, μέχρι το Κέντρο Υγείας Νάξου, όπου έγινε από μέλη του ΠΑΜΕ συμβολική κατάληψη των γραφείων της διοίκησης, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη συγχώνευση – υποβάθμιση του Γ.Ν. – Κ.Υ. Νάξου και συμπαράστασης στους απεργούς εργαζόμενους.

Ενημερώνουμε ότι δεν έχουμε καμία σχέση ούτε επικροτούμε ενέργειες όπως το πέταγμα αυγών και μπογιάς.

Καλούμε τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά απεργία της Πέμπτης και στις κινητοποιήσεις, για να αποτρέψουμε την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου – καρμανιόλα για την λαϊκή οικογένεια.

Ο αγώνας συνεχίζεται. Στο πλαίσιο αυτό την Πέμπτη 20/10/2011 το ΠΑΜΕ προχωρεί σε περικύκλωση της Βουλής για να μην ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο.
ΠΑΜΕ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΑΞΟΥ
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Οι γραφειοκράτες του ΠΑΜΕ νομίζουν ότι οι εργαζόμενοι ανταποκρίθηκαν στο δικό τους κάλεσμα ξεχνώντας σκόπιμα ότι στις 19 Οκτώβρη υπήρχε κάλεσμα για γενική απεργία πανελλαδικά από ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ. Αν είναι μάγκες ας καλέσουν απεργία σε μια άσχετη ημερομηνία να δούμε πόσα απίδια βάζει ο σάκος. Επιπλέον,δεν πάτησαν ποτέ στους αποκλεισμούς, χτές και πριν μια βδομάδα, των ταμείων του Κέντρου Υγείας όπου συμμετείχαν εργαζόμενοι στο κάλεσμα της Επιτροπής Αγώνα για την Υγεία αλλά καθυστερημένα έκαναν μια ανόητη και άνευ ουσίας κίνηση εντυπωσιασμού χωρίς κόστος και χωρίς περιεχόμενο. Και βεβαίως αισθάνθηκαν την ανάγκη να τονίσουν πόσο νομιμόφρονες είναι καταδικάζοντας τις πιο δυναμικές ενέργειες της διαδήλωσης που ήταν οι μπογιές και τα αυγά σε τράπεζες και στην εφορία. Σιγά μη στάξει η ουρά του γαϊδάρου!

Ανώνυμος είπε...

Η ΤΥΦΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ Π.Α.ΜΕ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΗ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΗΣ ΣΩΣΤΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΗΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΛΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ.ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ Κ.Υ ΝΑΞΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ ΣΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΝΟΣΕΩΝ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι είναι γνωστό στους εργαζόμενους ότι δεν είστε πουθενά αν δεν έχετε κομματικό όφελος και αν δεν μπορείτε να καπελώσετε. Και αυτή είναι η πάγια θέση σας.

Ανώνυμος είπε...

pou isastan re lamogia stous apoklismous toy tamiou, pou thimithikate tora (pou ehi psomi) to kedro igias!karagiozides mia zoi!