Δευτέρα, Οκτωβρίου 24, 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ - ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Α) Προς τον κ. Δήμαρχο και τους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
Β) Προς τους Προέδρους των Δ.Κ. Φιλωτίου και Απεράθου και τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Μελάνων.
Παρακαλούμε να προσέλθετε σε έκτακτη - κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα στις 25 Οκτωβρίου 2011, ημέρα Τρίτη και ώρα: 19.00 μ.μ. με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Απ’ ευθείας ανάθεση εργασίας για την.......... σύνταξη φακέλου υποβολής Τεχνικού Δελτίου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» του ΕΠΠΕΡΑΑ, για την πράξη «Αναβάθμιση της ΕΕΛ Δημοτικής Ενότητας Νάξου».
2. Γνωμοδότηση επί μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) για την εγκατάσταση στην νήσο Νάξο δυο αιολικών πάρκων συνολικής δυναμικότητας 68,2MW.



o Το πρώτο θέμα κρίνεται κατεπείγον λόγω των προθεσμιών υποβολής Τεχνικού Δελτίου στην αρμοδία αρχή.
o Το δεύτερο θέμα κρίνεται κατεπείγον λόγω της προθεσμίας υποβολής της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου στο Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου.



Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου


Φώτιος Ι. Μαυρομμάτης
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

10 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

"Απ’ ευθείας ανάθεση εργασίας για την.......... σύνταξη φακέλου υποβολής Τεχνικού Δελτίου..." Η ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ. ΤΟ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΟ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ, ΑΠΕΥΘΕΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ. ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ "ΓΩΝΙΑ ΣΤΟ ΔΕΚΑΡΙΚΟ"

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ "ΓΩΝΙΑ ΣΤΟ ΔΕΚΑΡΙΚΟ"
τότε δεν υπήρχε το διαύγεια για να γραφεί τα 50χιλιαρα που φεύγανε δεξιά και αριστερά

Ανώνυμος είπε...

ελα μα εχουνε να φανε ενα γαμησι και αυτοι αμα ερθει η ωρα!!!
σας αρεσει χωραιτες τωρα η χωρα??
την συγιρισε ο μαργαριτης ε?
ρωτηστε και το συμεωνογλου να σας πει, που δεν μπορει να παρει μια αρμοδιοτητα πανω στο αντικειμενο του..ε ρε γλεντια

Ανώνυμος είπε...

Ο Μαργαρίτης φταίει ρε ηλίθιε που δεν έχει αρμοδιότητες ο Συμεώνογλου η ο "Καλλικράτης" που τον φαντάστηκε τον σχεδίασε και τον υλοποίησε η διάνοια ο Ραγκούσης που έκανε Δήμο την Αντίπαρο και στην Νάξο κόλλησε πέντε Δήμους;;;;;;;; Ου να χαθείτε ξεφτιλισμένοι πασοκωλογλύφτες!!!!

Ανώνυμος είπε...

ela malaka pali esy poy ftaiei o kalikratis!!...me to symeonogloy ton palaviari kai tin parea toy

Ανώνυμος είπε...

Με τις απευθείας αναθέσεις δουλεύουν Αλβανοί σε χωρια που δεν δουλεύουν ποτέ.έτσι βγάζουν τις υποχρεώσεις τους οι προέδροι με τους εργολάβους πους τους στήριξαν στις εκλογές και οι εργολάβοι οικονομούν από τα φθηνά εργατικά, όσο για τους χωριανούς ....βρίζουν το .......μνημόνιο.

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΥΡΙΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

απευθείας αναθέσεις.......η κοροιδία και το δούλεμα συνεχίζεται.

Ανώνυμος είπε...

Αν υπήρχε η "Διαύγεια" την περίοδο του χοντρού θα σας είχε σηκωθεί η τρίχα... Αλλά, πάνε αυτά πέρασαν, κι ακόμα τρώνε από αυτά και γελάνε σε βάρος όσων τους διαδέχθηκαν και δεν έκαναν τίποτα ως γνήσιοι α-νάξιοι που είναι.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ,ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ , ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΛ,ΚΟΜΠΙΝΕΣ, ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΟΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ,ΨΕΥΤΟΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ , ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ,ΨΕΜΑ ΣΤΟ ΦΟΥΛ, ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΝ ΛΕΥΚΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Κ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ - ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ-ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΤΟΜΑ ,ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗ ΝΑΞΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΤΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΟΥΜΠΟΥΔΕΣ.
ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ !