Παρασκευή, Νοεμβρίου 18, 2011

Ραγδαίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ

REPORTER
Ραγδαίες φαίνεται ότι είναι οι εξελίξεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, με φόντο τη μόνιμη πλέον αμφισβήτηση του Γιώργου Παπανδρέου, και την εντεινόμενη πίεση που ασκείται στον πρώην πρωθυπουργό, για να ανοίξει άμεσα ο ίδιος, και χωρίς να προηγηθεί συγκρουσιακή πορεία, τις διαδικασίες για τη διαδοχή του.
Σήμερα το μεσημέρι, μετά το υπουργικό συμβούλιο της κυβέρνησης του Λουκά Παπαδήμου, και αφού ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατέθεσε στη Βουλή τον........... προϋπολογισμό του 2012, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών πέρασε την πόρτα του γραφείου του Γιώργου Παπανδρέου στη Βουλή.

Πληροφορίες ως προς το αντικείμενο της συνάντησης δεν έγιναν εκ των προτέρων γνωστές, η φημολογία ωστόσο είναι έντονη, ότι αφορούσε τις μελλοντικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ. Προς αυτή την κατεύθυνση άλλωστε οδηγούν και οι άλλες συναντήσεις του Γιώργου Παπανδρέου με κορυφαία στελέχη του Κινήματος.

Προηγήθηκε μια συνάντηση με τον Δημήτρη Ρέππα, ενώ μετά τον Ευάγγελο Βενιζέλο προβλέπεται να συναντηθεί με τον Ανδρέα Λοβέρδο, την Άννα Διαμαντοπούλου και τον Χρήστο Παπουτσή.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, στις συναντήσεις αυτές, ο Γιώργος Παπανδρέου είναι αποφασισμένος να θέσει επί τάπητος όλα τα ενδεχόμενα για τις ισορροπίες κορυφής στο ΠΑΣΟΚ.
Aπό www.statesmen.gr
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :