Δευτέρα, Δεκεμβρίου 26, 2011

Ένας μάγκας δικαστικός. Χαράλαμπος Αθανασίου

Όλες αυτές τις μέρες η Ελληνική κοινωνία γίνεται μάρτυρας μίας πρωτοφανούς δημοσιογραφικής αλητείας, κατά την οποία ορισμένοι θέλουν να μας πείσουν ότι ο ηγούμενος Εφραίμ είναι θύμα και «παρθένος» σε ότι αφορά το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου.
Μέσα σε όλη αυτή την υποκρισία και των εκατομμυρίων ευρώ (που φημολογείται ότι αλλάζουν χέρια δεξιά και αριστερά προκειμένου η υπόθεση Εφραίμ να τύχει της «αντίδρασης» των ΜΜΕ), απόλυτα ταυτισμένη είναι και....... η άποψη πολιτικών και κομμάτων, για το «άδικο της προφυλάκισης».
Η Ελληνική κοινωνία αηδιασμένη από τις δηλώσεις πολιτικάντηδων και «απόψεων» μερίδας των ΜΜΕ πρέπει να γνωρίσει και το όνομα ενός έντιμου δικαστικού που δεν υπολόγισε ούτε μία στιγμή τις «πιέσεις» που άσκησαν κοράκια της δημοσιογραφίας και πολιτικοί του τόπου μας.
Ο εντιμότατος Αρεοπαγίτης Χαράλαμπος Αθανασίου, Πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων απέδειξε ότι υπάρχουν αντιστάσεις στην Ελληνική δικαιοσύνη και υπάρχουν νόμοι.
Ως μία μικρή ηλεκτρονική επαρχιακή σελίδα δεν μπορούμε να προσφέρουμε κάτι περισσότερο από το να εκφράσουμε τη χαρά μας για το ότι ο κ. Χαράλαμπος Αθανασίου έπραξε το αυτονόητο, που όμως στις μέρες μας φαντάζει ως κατόρθωμα. Κύριε Αθανασίου σας ευχαριστούμε.
http://fileleutheros.pblogs.gr
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :