Τρίτη, Ιανουαρίου 31, 2012

Με ντέρμπι ανοίγει η αυλαία του 2ου γύρου

Ο Πανναξιακός σημείωσε την τρίτη του σερί νίκη (3-0) στο αναβληθέν παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής επί του Λαρισαϊκού και ολοκλήρωσε επιτυχημένα τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις του 1ου γύρου. Η εικόνα που παρουσιάζει στα τελευταία παιχνίδια είναι σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με αυτή που είδαμε στο ξεκίνημα της σεζόν και η ομάδα της Νάξου πλέον απολαμβάνει την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με πρώτη την ομάδα των Τραχώνων που έχει φτάσει στο +9 και δεύτερη την ομάδα της Φιλίας που βρίσκεται στο +6, αλλά οι «Σειρήνες» της ανόδου δεν την αφήνουν σε ησυχία.
Σειρά τώρα έχει η Θέτις και όπως δηλώνει ο προπονητής του Πανναξιακού ΣούληςΤουρσούγκας "Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι που ακολουθεί με την ομάδα μας να είναι πολύ πιο δεμένη απ' ότι στο παιχνίδι του πρώτου γύρου....βέβαια μην ξεχνάμε ότι πάντα μετράει η καρδιά, η αποφασιστικότητα και το πάθος σ' ένα παιχνίδι.", είπε ο Έλληνας τεχνικός και.......... συμπλήρωσε:
"Για μένα υπάρχουν ακόμη περιθώρια βελτίωσης και εφόσον έχουμε μπροστά μας ένα ολόκληρο δεύτερο γύρο τα πάντα μπορούν να συμβούν ακόμα και βαθμολογικά. Δεν κρυβόμαστε για το γεγονός ότι η ομάδα των Τραχώνων είναι το φαβορί, αλλά αυτό πρέπει να αποδειχθεί και μέσα στο γήπεδο".

Η δήλωση του εφόρου Νίκου Κάρλοβιτς μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Λαρισαϊκό είναι ενδεικτική της προσπάθειας που γίνετε στο Ναξιώτικο σωματείο "Είναι δύσκολο, θέλει προσπάθεια και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό μέχρι το τέλος. Θα κυνηγήσουμε την τύχη μας και μετά θα κάνουμε ταμείο"

Ραντεβού λοιπόν στην αυλαία του δευτέρου γύρου το Σάββατο 4/2/12 στις 18:45 με τον Πανναξιακό να υποδέχεται την Θέτιδα Βούλας από την οποία είχε χάσει στον Α' γύρο (3-1). Η ομάδα του λεκανοπεδίου Αττικής είχε αποδειχθεί σκληρό καρύδι και οι φίλαθλοι θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα ΝΤΈΡΜΠΙ το Σάββατο το απόγευμα(19.00) στο ΔΑΚ Νάξου.


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :