Τρίτη, Ιανουαρίου 24, 2012

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΓΕΝΑΡΗ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗ ΔΕΗ ΧΩΡΑΣ ΝΑΞΟΥ

Παρά την καταστροφική αποτυχία των μέτρων λιτότητας, που πάρθηκαν για την κρίση της ελληνικής οικονομίας, η κυβέρνηση εξακολουθεί την ίδια πολιτική των απολύσεων των εργαζομένων και της συρρίκνωσης του εισοδήματός τους οδηγώντας την κοινωνία μας με γοργούς ρυθμούς στην εξαθλίωση.
Συμπολίτες 1 στους 4 εργαζόμενους έχει περάσει στην ανεργία, μεθοδεύεται ο βασικός μισθός να κατέβει στα 500 ευρώ, οι συντάξεις μειώνονται, οι κοινωνικές παροχές εξαφανίζονται και επιπλέον τα χαράτσια που επιβάλλονται δεν έχουν τέλος. Οι ίδιοι που μας τα επέβαλλαν αναγνωρίζουν πως και 10 χρόνια μετά το......... χρέος θα είναι ακόμη μεγαλύτερο και ακόμη πως αντί για την ανάπτυξη που μας υπόσχονταν για το 2012 θα χρειαστεί να μας επιβάλλουν σε ακόμη μεγαλύτερη οικονομική αφαίμαξη ενώ το μεγάλο κεφάλαιο διανύει περίοδο μεγάλης κερδοφορίας.
Οι 600 εξουσιοδοτήσεις προς το Δήμο μας, για κατάθεση εξωδίκου ενάντια στη ΔΕΗ για το χαράτσι, αποδεικνύουν το μέγεθος του προβλήματος και στον Δήμο μας αλλά και την διάθεση των δημοτών να αντισταθούμε ενάντια στην επιβολή τέτοιων μέτρων.
Συμπολίτες πρέπει να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση προς όφελος των ανθρώπων που παράγουν τον πλούτο της Χώρας μας δηλαδή των εργαζομένων. Μπορούμε, φτάνει να λειτουργήσουμε συλλογικά. Συμπολίτες πρέπει να πούμε όχι στα χαράτσια. Κανείς να μην πληρώσει. Τα μέτρα που οδηγούν τους πολίτες μιας χώρας στην εξαθλίωση δεν μπορεί παρά να είναι αντισυνταγματικά!
Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν στη διαδήλωση έξω από το κατάστημα της ΔΕΗ στή Χώρα της Νάξου αύριο Τετάρτη, 25 Γενάρη στις 10 π.μ. - θα γίνει διαμαρτυρία από την Δημοτική αρχή και την λαική επιτροπή ενάντια στα χαράτσια και τα μέτρα που πρόκειται να εφαρμοστούν άμεσα απο την ΔΕΗ για την είσπραξή τους.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :