Δευτέρα, Ιανουαρίου 23, 2012

Στον αέρα οι εκλογές της ΕΠΣ Κυκλάδων (πολιτικές προεκτάσεις)

Ο «F» με αποκλειστικές του πληροφορίες, σας αποκαλύπτει ότι οι εκλογές της ΕΣΠ Κυκλάδων αμφισβητούνται ως προς τη νομιμότητά τους.
Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες (που εντός των ημερών θα επιβεβαιωθούν) οι κ.κ. Κουντρομιχάλης, Κουσαθανάς, Κοντός, κατέθεσαν αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα κατά του κύρους των εκλογών της ΕΠΣΚ!
Οι 3 παραπάνω υποψήφιοι του συνδυασμού του κ. Χρ. Καφτηράνη, που έχασε τις εκλογές για ένα ψήφο (!) ισχυρίζονται στην αγωγή τους ότι οι.......... εκλογές διενεργήθηκαν δίχως να υπάρχει εγκεκριμένο καταστατικό. (Κάτι για το οποίο έγιναν ερωτήσεις στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΚ, κυρίως από τον πρόεδρο του Αστέρα Μαρμάρων κ. Σάμιο).



Σημειώνουμε πάντως, ότι παρά του ότι ο κ. Σάμιος είχε τις ενστάσεις του για το «γνήσιο» του νέου καταστατικού της ΕΠΣΚ, σύμφωνα με τους εκπροσώπους του ΑΟ Πάρου, που είχαν ανοιχτά στηρίξει την υποψηφιότητα του κ. Η. Κουντρομιχάλη και της κ. Μ. Τσαντάνη στο ψηφοδέλτιο του κ. Χρ. Καφτηράνη - που έχασε για μία ψήφο - ο κ. Σάμιος τελικά ψήφισε τον κ. Σιγάλα, πρόεδρο της ΕΠΣΚ εδώ και 2 δεκαετίες. Μάλιστα, είχε σημειωθεί και επεισόδιο στο πλοίο της επιστροφής από Σύρο για Πάρο, καθώς ο πρόεδρος του ΑΟΠ κ. Κ. Τσαντάνης - φανερά χολωμένος - από τη στάση Σάμιου στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΚ τα «έψαλε» δημόσια μπροστά σε δεκάδες επιβάτες του πλοίου, στον πρόεδρο του Αστέρα Μαρμάρων.



Ο κ. Κ. Τσαντάνης, τότε, θεώρησε εμπαιγμό τη θέση Σάμιου στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΚ και όπως είχε πει, κατά την επιστροφή του πλοίου για το συμβάν «δεν ανέχομαι να με κοροϊδεύουν».



Όποια και αν είναι η αλήθεια για εκείνο το γεγονός - που η σελίδα μας ήταν παρούσα - η είδηση της αγωγής από τα στελέχη του ψηφοδελτίου Χρ. Καφτηράνη, σημαίνει ότι:



α) αν γίνει δεκτή η αγωγή τους θα πρέπει το ΔΣ της ΕΠΣΚ να παραμείνει με την παλιά σύνθεση.



β) οι εκλογές να ακυρωθούν.



γ) να ισχύσει για τις νέες εκλογές (προσδιορίζονται τον Ιούνιο) το παλιό καταστατικό της ΕΠΣΚ.



Ακόμα, σε ερώτηση του «F» προς τον επικεφαλής του συνδυασμού κ. Χρ. Καφτηράνη, μας είπε, ότι δεν θέλει να κάνει κανένα σχόλιο επί της ουσίας της υπόθεσης, αλλά μας επιβεβαίωσε την αγωγή που έκαναν τα μέλη του συνδυασμού του.



Επίσης, όπως μας βεβαίωσαν νομικοί κύκλοι των Κυκλάδων: «η υπόθεση είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι πάει για νέες εκλογές τον Ιούνιο, αφού ως φαίνεται υπάρχουν «αταξίες».
Από fileleutheros.pblogs.gr
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

τελικα οπου μπαινει το κομματικο συμφερον στην ελλαδα τα κανει μπαχαλο.