Τρίτη, Ιανουαρίου 31, 2012

Ο Πούτιν στο πλευρό του Σαμαρά!!

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΣ
Όταν ο Αντώνης Σαμαράς πραγματοποίησε την προηγούμενη εβδομάδα επίσημη επίσκεψη στη Ρωσία, προκειμένου να έχει επαφές υψηλού επιπέδου, και βεβαίως με τον ίδιο τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη της Μόσχας, Βλαντιμίρ Πούτιν, όλοι κατάλαβαν ότι κάτι άλλαζε για την Ελλάδα.
Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ξανάπιασε το νήμα των ειλικρινών σχέσεων συνεργασίας ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Ρωσία, από την εποχή της πρωθυπουργίας του Κώστα Καραμανλή. Ένα νήμα το οποίο εγκατέλειψε ο Γιώργος Παπανδρέου, επί ημερών του οποίου οι σχέσεις των δυο χωρών πέρασαν από βαρομετρικό χαμηλό.
Μερικές μέρες μετά την επίσκεψη Σαμαρά στη Μόσχα λοιπόν, ρωσικό site δημοσίευσε σκίτσο του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και του Ρώσου πρωθυπουργού και εν....... αναμονή Προέδρου, πάνω σε αρκούδες, να φορούν τη στολή του Κόκκινου Στρατού, να πυροβολούν και να φωνάζουν «χτύπα την κρίση».
Μια εικόνα που απεικονίζει εύγλωττα το κλίμα που επικράτησε στη Ρωσία κατά την επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στη Μόσχα, και δείχνει το μέλλον, για το πώς θα μπορούσε να διατυπωθεί ένας επαρκής αντίλογος στην ύφεση.
www.statesmen.gr
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Κινηθείτε και θέλετε να δείτε μια κραταιά δύναμη υποστηρίζει τα δίκιαιά μας, έλεγε ο Υψηλάντης στους ραγιάδες!!!!

Ανώνυμος είπε...

epitelous ..... na doume ti mas sumferei san laos.... ki arghse na paei.....