Τρίτη, Φεβρουαρίου 28, 2012

Ντέρμπι κορυφής στο κλειστό του ΔΑΚ Νάξου!!!

To σημαντικότερο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α2 εθνικής κατηγορίας Γυναικείου βόλεϊ θα έχουν την τύχη να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι της Νάξου το Σάββατο 3 Μαρτίου στις 18.45 στο κλειστό του ΔΑΚ. Ο 3ος στον βαθμολογικό πίνακα Πανναξιακός υποδέχεται τη 2η, μέχρι στιγμής, Φιλία Ηλιούπολης. Το αποτέλεσμα της αναμέτρησης θα κρίνει κατά πολύ τη θέση που θα καταλάβουν οι δυο ομάδες στην τελική κατάταξη.
Οι γηπεδούχοι θέλουν καθαρή νίκη για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Πρώτα απ όλα για να αυξήσουν το σερί νικών(5 ματς αήττητοι) και να παραμείνουν σε τροχιά διεκδίκησης τίτλου, καθώς με την κατάκτηση των 3 βαθμών θα πλησιάσουν περισσότερο την κορυφή την οποία, όπως δείχνουν τα αποτελέσματα, έχουν ήδη αγκαλιάσει οι αήττητοι Τράχωνες!!
Θα είναι όμως και ένα παιχνίδι γοήτρου. Οι Ναξιώτες θα προσπαθήσουν να πάρουν την ρεβάνς για την άδικη ήττα τους στην Ηλιούπολη, στο παιχνίδι του 1ου γύρου με 3-1 σετ. Κάνεις δεν έχει ξεχάσει την απαράδεκτη "φιλοξενία" των πρωτευουσιάνων, τις συνθήκες που επικρατούσαν κατά την διάρκεια του αγώνα, την προκλητική συμπεριφορά των διαιτητών, τα ευτράπελα μετά τον........ αγώνα και την κλήση του προπονητή Γ. Δερμάτη και της Στέλλας Λαγουδάκη από τον αθλητικό δικαστή που είχε ως αποτέλεσμα την τιμωρία της παίκτριας με μια αγωνιστική.
Οι φίλοι του Πανναξιακού καλούνται για άλλη μια φορά να γεμίσουν το γήπεδο, να δείξουν με το φίλαθλο πνεύμα που τους διακρίνει την αγάπη τους για την ομάδα και τον αθλητισμό γενικότερα.

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ. ΟΠΩς ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΑΞ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ διαχειριστή, πώς ακριβώς στοιχειοθετείς την "άδικη ήττα τους στην Ηλιούπολη"; Πιστεύεις ότι έχασαν για εξωαγωνιστικούς λόγους; Γιατί αν πράγματι το πιστεύεις πρέπει να σταματήσεις να ασχολείσαι με το άθλημα, αν ασχολείσαι... Είμαι φίλαθλος του Πανναξιακού αλλά είδα το παιχνίδι και ειδα ότι η Φίλια κέρδισε δίκαια εκείνο το βράδυ ανεξάρτητα από τη φιλοξενία, η οποία ήταν πράγματι κακή. Αλλά, άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Μη δημιουργείς λοιπόν εντυπώσεις για να καλύψεις την ανικανότητα των προπονητών της ομάδας που -και- εκείνο το βράδυ ήταν απόντες.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε των 12:57 π.μ
Είναι πολύ κακό να βλέπεις τα πράγματα μέσα από το πρίσμα της εμπάθειας. Προφανώς έχεις κάποιο πρόβλημα με τους προπονητές και σε κάθε ευκαιρία βγάζεις χολή γι αυτούς. Αφού λοιπόν το παίζεις ειδήμονας σε ότι αφορά το βόλεϊ πρέπει να ξέρεις ένα απαράβατο κανόνα. Στις αποτυχίες μιας ομάδας ποτέ δεν φταίει μόνο ένας. είτε αυτός λέγεται προπονητής είτε παίκτης είτε παράγοντας. Όταν μια ομάδα χάνει χάνουν όλοι, όταν κερδίζει κερδίζουν όλοι.
Μάλλον λοιπόν αυτός που δεν πρέπει να ασχολείται με το βόλεϊ ή με οτιδήποτε άλλο που έχει σχέση με τον αθλητισμό, είσαι εσύ. Γράφεις ότι παρακολούθησε τον αγώνα αλλά δεν είδες υπό ποιες συνθήκες έγινε. Οι διαιτητές δεν ήξεραν - ή δεν ήθελαν να εφαρμόσουν - τους κανονισμούς, απέβαλαν τον έφορο του Πανναξιακου γιατί δεν γνώριζαν πόσα άτομα επιτρέπει ο κανονισμός να βρίσκονται στον πάγκο, πήραν χωρίς λόγο την κάρτα του Δερματη(συμβαίνει πρώτη φορά στην πολύπειρη καριέρα του) και της Λαγουδακη. Μπολ μποις δεν υπήρχαν με αποτέλεσμα να διακόπτεται ο ρυθμός του παιχνιδιού, οι παράγοντες της φιλίας ήταν προκλητικοί και άλλα πολλά.
Ο Πανναξιακος αυτό που μπορεί να κάνει το δείχνει μέσα και έξω από το γήπεδο, έχει το καλύτερο υλικό στην κατηγορία, έμπειρους προπονητές και αξιόλογο συμβούλιο που τιμούν το σωματείο και κάνουν περήφανους τους Ναξιώτες.
Εμείς που αγαπάμε την ομάδα σας ζητάμε να την αφήσετε ήσυχη γιατί άνθρωποι σας εσάς μόνο κακό κάνουν.

Ένας πραγματικός φίλαθλος(που είδε το παιχνίδι)

Ανώνυμος είπε...

12:57 εισαι η καταστροφη του Ναξιακου βολλευ!!!!!!!!!!