Κυριακή, Μαρτίου 04, 2012

Ομάδα για Α1 ο Πανναξιακός "διέλυσε" και τη Φιλία με 3-0 σετ(βίντεο)

Ο Πανναξιακός ήταν ο μεγάλος νικητής του χθεσινού ντέρμπι του 2ου ομίλου της Α2 εθνικής κατηγορίας γυναικείου βόλεϊ, Επικράτησε με το εμφαντικό 3-0 επί της Φιλίας και μπαίνει πλέον για τα καλά στην διεκδίκηση της 2ης θέσης ενώ παράλληλα βάζει ταφόπλακα στις ελπίδες που έτρεφε η ομάδα της Ηλιούπολης για πρωτιά και άνοδο στην Α1.
Το προπονητικό δίδυμο Τουρσούγκας - Δερμάτης και τα κορίτσια τους σίγουρα θα περίμεναν πολύ καιρό αυτή τη βραδιά. Ήθελαν να δώσουν τη δική τους απάντηση και να κλείσουν το στόμα στις κασσάνδρες που στην αρχή της σεζόν μιλούσαν για ναυάγιο, συνταξιούχους προπονητές, λανθασμένες επιλογές και εξαπατημένους παράγοντες
Ο Πανναξιακός έδειξε για μια ακόμη φορά ότι μέσα στην έδρα του, μπροστά σ αυτόν τον υπέροχο κόσμο που πραγματικά χθες δημιούργησε μια μοναδική ατμόσφαιρα και αν υπήρχε Όσκαρ εξέδρας θα έπρεπε να..... του απονεμηθεί, δεν έχει αντίπαλο.
Το ερχόμενο Σάββατο θα επισκεφθεί την πρωτεύουσα της Αχαΐας όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ΕΑ Πατρών(10/3) και μια εβδομάδα αργότερα, στο ΔΑΚ Νάξου, υποδέχεται τους πρωτοπόρους Τράχωνες(17/3)
Τα σετ 25-16, 25- 19, 25- 18

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ. ΑΟΝ (Τουρσούγκας-Δερμάτης) Φάρκωνα, Γιακούμπ, Λαγουδάκη, Τοτσίδου, Μπορίσοβα, Μαύρου, Μάρκου, Σκούνα, Απειρανθίτου,Σέργη, Καπαρέλη, Φραγκίσκου
ΦΙΛΙΑ (Οικονόμου) Καραγιαννίδου, Καλαϊτζίεβα, Νικολαϊδη, Χασιώτη, Σιώρη, Σχιετάκη, Θύμο, Παπαγιάννη, Δασκαλοπούλου, Πλατανιώτου, Σπυριδάκη.








Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

6 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΧΊΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ

Ανώνυμος είπε...

nai nai eixe mpei to koino mesa sto gipedo,kalypse ola ta kena kai den epefte mpala kato...... re trava mamisoy me kana vatraxo na isioseis.... kai asxoleisoy me tipota allo....oi exthroi tis omadas kai toy volley na meinoyn spitaki toys. geloie.....

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΠΕΛΑ/ΚΟΠΕΛΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ Μ@-@ΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ..ΚΑΛΟ ΤΑΜΕΙΟ

Ανώνυμος είπε...

Το ταμείο φίλε 5 Μαρτίου 2012 3:38 μ.μ κρίνεται από το αποτέλεσμα που φέρνει η ομάδα μέσα στο γήπεδο και όπως είδες, αν ήσουν το Σάββατο στο γήπεδο, ήταν εντυπωσιακό.

Ανώνυμος είπε...

Προς τον 3:38 Μ@-@κας εισαι εσυ που αυνανιζεσε ολη μερα μπροστα στο κομπιουτερ! Αυτοι δεν προλαβενουνε γιατι τρεχουνε για τον ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ και να ευχαριστησουνε οσο μπορουνε τον κοσμο!!!! Καρακγιοζη!!!

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ 5ΜΑΡΤΙΟΥ 3.38,ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΨΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΙΧΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΝΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ... ΑΑΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΜΗΝ ΔΑΓΚΩΣΕΙΣ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΨΟΦΙΣΕΙΣ...